Voropschievici, horoscop cu rune impresionante la final de lună: magie pură

voropchievici horoscop rune impresionante final lună
Maestrul Mihai Voropchievici ne-a adus noul horoscop cu o serie de rune impresionante pentru acest final de lună: magie pură spune el.

Voropchievici, horoscop cu rune impresionante la final de lună: magie pură.

Ultima săptămână din luna septembrie ne aduce vești bune din partea astrelor. Maestrul Mihai Voropchievici a interpretat toate runele zodiilor din această perioadă.

Perioadă benefică, plină de împliniri și reușite. Eliminăm ghinionul din vocabularul nostru, spune maestrul.

Voropchievici, horoscop cu rune impresionante la final de lună: magie pură

Berbec

Săptămâna următoare, Berbecul are protecție divină. Pot face prostioare, dar nu foarte mari.

Taur

Taurul are o săptămână mai grea. Să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Fiţi pregătiţi!

Voropchievici, horoscop cu rune impresionante la final de lună – Gemeni

Săptămâna următoare, Gemenii stau pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Nu ştiu ce au făcut, dar se pare că au vorbit ce nu trebuie şi au deranjat.

Rac

Nativul din zodia Rac este într-o săptămână de silenzio stampa. Este învăluit într-o aură de mister. Nu știe nimeni ce are, însă clar are nevoie de odihnă. El cu Doamne Doamne.

Are câteva momente de respiro, dar și de a afla niște răspunsuri la anumite întrebări, pe care i le poate oferi doar Doamne Doamne. Se reculege. Poate să meargă și la biserică.

Pentru cei care au în jur nativi Raci, sfatul meu este să-i lăsați în pace.

Leu

Au avut două săptămâni mai grele, cu încercări și se pare că lumea a crezut că leul a abandonat coroana. Acum, trebuie să-și mobilizeze toate forțele și poziția acasă, la serviciu și în societate. 

Fecioară

Foarte curând veți afla un adevăr important care vă va marca viața. O săptămână cu marcaje și cu schimbări.

Balanță

Balanțele să lase la o parte grijile și necazurile, spune maestrul la Antena3.

Vin zile mult mai bune și cu soare. Trebuie să se pregătească pentru acestea cât mai repede.

Voropchievici, horoscop cu rune impresionante la final de lună – Scorpion

Scorpionii, trebuie să aibă forță, putere și tărie să îndure câteva provocări. Astrele îi încurajează să fie puternici și să nu cedeze.

Săgetător

Săgetătorii intră pe linia dragostei. Ceva nou, fierbinte. O dragoste pasională. Ceva din interiorul lor se reaprinde. Fie cu partenerul actual, fie pentru o dorință mai veche.

Voropchievici, horoscop cu rune impresionante la final de lună – Capricorn

Trebuie să vă pregătiți de o suită de schimbări majore într-un viitor apropiat.  Nu mai aveți mult de așteptat. Ați intrat pe ultima sută de metri către succes.

Vărsător

Vărsătorul primește vești bune. Cadouri surpriză sau sumă de bani importantă. Poate rezolva multe probleme cu această sumă de bani, deci este importat s-o obțină rapid.

Pești

Este o certitudine că cineva se gândește la tine și te iubește îți va trimite și un cadou. Trebuie și tu în schimb să fii mai înțelegător și să-ți ajuți familia.

Distribuie: