Voropchievici, rune cu bani în octombrie: perioadă de belșug și armonie

voropchievici rune bani octombrie belșug
Mihai Voropchievici vă prezintă noul horoscop cu rune cu bani pentru luna octombrie: urmează o perioadă plină de belșug și armonie.

Voropchievici, rune cu bani în octombrie: perioadă de belșug și armonie.

Un nou horoscop cu rune interpretate de maestrul Mihai Voropchievici. Urmează o perioadă de belșug și armonie în casele zodiilor.

Maestrul ne îndeamnă să ne urmăm sufletul pentru a afla lucruri noi. Experiențele sunt definitorii pentru fiecare individ.

Banii și liniștea sufletească se cuibăresc în casele noastre în luna octombrie.

Un horoscop plin de suspans, adus în fața noastră de Mihai Voropchievici.

Voropchievici, rune cu bani în octombrie: perioadă de belșug și armonie

Berbec

Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Pentru că Berbecii vor face o călătorie – mai scurtă sau mai lungă… indiferent, dar veți călători!

Taur

Taurii pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemelor care îi frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Gemeni

Gemenii beneficiază de o rună foarte benefică, ce semnifică fertilitatea și belșugul. Peste puțin timp visele li se vor îndeplini.

Voropchievici, rune cu bani în octombrie: perioadă de belșug  – Rac

Racul are o săptămână nu ideală, ci super! Veți câștiga pe toate planurile, să fiți siguri!

Leu

Horoscop cu rune de la Mihai Voropchievici. Pentru zodia Leu, maestrul vede o perioadă de latență. Leul este într-o săptămână de așteptare. Veți primi mesaje, telefoane, scrisorele, mailuri. Fiți pregătiți să le recepționați!

Fecioară

Fecioara nu are o săptămână extraordinară pentru că va trebui să își mobilizeze forțele și să fie pregătită să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută, dar sfatul runei este – rămâneți calmi, totul se aranjează!

Balanță

Balanțele au un mesaj dublu – sunteți pe punctul de a vă muta din casă sau serviciu. Veți face o alegere foarte bună sau veți acționa într-o problemă care vă preocupă.

Voropchievici, rune cu bani în octombrie: perioadă de belșug  – Scorpion

Scorpionii vor da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Lucruri bune și gânduri bune. Succes.

Săgetător

Săgetătorul are o săptămână de protecție divină, așa că vă veți simți în siguranță în fața tuturor atacurilor sau a forțelor malefice care vă înconjoară zi de zi sau în fața acelor „prieteni” care vă vor „binele”.

Capricorn

Capricornul să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Fiți pregătiți!

Vărsător

Vărsătorul este pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Fiți extrem de prudenți. Indiferent ce ați făcut în săptămâna anterioară, veți primi feed-back-ul acțiunilor voastre. Dacă ați făcut lucruri bune, veți trece mai ușor, dacă nu –  atenție la neatenție! 

Voropchievici, rune cu bani în octombrie: perioadă de belșug  – Pești

Peștișorii se vor înconjura de o aură de mister. Vor fi ei cu Dumnezeu, pentru că le place de foarte multe ori să se retragă în sufletul lor. Să mediteze și să-și găsească toate rezolvările numai apelând la pronia divină, spune maestrul la Antena3.

Distribuie: