Voropchievici, runa pentru aprilie: bani, oportunități și noroc

voropchievici runa aprilie bani oportunitati noroc
Mihai Voropchievici a prezenta runa pentru luna aprilie 2021 care prevestește bani, oportunități și noroc pentru toată lumea.

Voropchievici, runa pentru aprilie: bani, oportunități și noroc

Mihai Voropchievici prezintă runa pentru aprilie: avem parte de bani, oportunități și noroc.

„Runa pentru România în luna aprilie. Este o lună cu multe mesaje, multe comunicări, să fim pregătiți să recepționăm toate mesajele care urmează.

Vor fi multe oportunități de care trebuie să profităm.

Desigur, acestea nu se arată așa cu una, cu două. Trebuie să fim atenți la ce se întâmplă în jurul nostru pentru a le sesiza.

Întotdeauna există oportunități. Dar acum, în aprilie, ele sunt la fiecare pas.

Trebuie doar să știm cum să le recunoaștem și să nu le refuzăm intrarea în viața noastră.

Por fi deghizate în propuneri de afaceri, vești noi, surprize, sau chiar și în persoane noi. O persoană nouă în viața noastră înseamnă un nou fir pe care îl putem urmări.

Cine știe. Poate ne duce unde ne-am dorit întotdeauna să fim. În punctul acela din viață care simțim că ne-ar face cei mai fericiți oameni.

Se pare că aprilie va fi o lună cu multe ieșiri pe micul ecran, cu multe povești, într-o lună cu muncă, că e a patra, înseamnă că vom fi mai responsabili şi trebuie să aplicăm mesajul așa cum ni se spune”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, conform Antena3.

Simbol al sufletului în funcție de lună

„E interesant pentru că, dacă stai să te uiți, luăm 12 numere, 12 luni. Fiecare cifră are exact o personificare a acelui animal sau, mă rog, plantă. Cine e dragonul? Ianuarie!

Prima lună este ianuarie şi automat, fiind 1, ești diferit de ceilalți. Vrei să fii diferit de ceilalți, ai posibilitatea să de departajezi de toți, să fii un gen de lider.

Ai văzut, dragonul venea şi îi scăpa pe toți, pe locuitori. Venea pentru că el era cel mai puternic. Așa e şi acum. Nimic nu te ține pe loc, ești exploziv.

Are şi părți negative pentru că poate fi fantastic de exploziv, cel născut în ianuarie.

Dar poate la fel de bine să fie şi orientativ, să te pună la treabă. Singurul sfat util pentru cei născuți în ianuarie: învățați să vă controlați furia.

Să ne mutăm la doi. Doi este o cifră pașnică, sociabilă şi atunci luna februarie este asociată cu Phoenix, renașterea. Pasărea aceea care renaște din propria cenușă.

Doi, adică februarie, are o sensibilitate care oricând poate fi doborâtă de griji, de probleme. Te doboară, dar nu te omoară. Nu te pot învinge pentru că cei născuți în februarie sunt răbdători.

Ai o tenacitate şi o rezistență ieșită din comun așa că, din când în când, e bine să iți oferi câte un moment de respiro. Ai milă de tine, plângi un pic pentru tine, şi răcorește-ți sufletul. Apoi renaști precum pasărea Phoenix.

Ajungem la luna a treia, martie, care are plus şi minus.

E o lună benefică pentru cei care s-au născut pentru că nimic nu te aduce decât la un echilibru, o căutare de armonie pentru că Yin și Yang e plusul şi minusul. Deci, simbolul este Yin şi Yang”, a mai spus Voropchievici.

Distribuie: