Voropchievici, horoscop rune 19 – 25 aprilie. Urmează o bătălie!

voropchievici horoscop rune 19 25 aprilie
Mihai Voropchievici ne prezintă un nou horoscop rune pentru perioada 19 - 25 aprilie 2021 și ne anunță că urmează o bătălie!

Marele numerolog Mihai Voropchievici ne prezintă un nou horoscop cu rune valabil în perioada 19 – 25 aprilie 2021.

Se pare că unele zodii au de susținut o bătălie pentru a obține ceea ce-și doresc.

Situația este destul de complicată și va necesita un nivel ridicat de atenție.

Concentrarea nu ar trebui să lipsească în niciun moment pentru acești nativi.

Voropchievici, horoscop rune 19 – 25 aprilie

Berbec

Va susține o mică bătălie pentru ceea ce îl interesează. Dar veți câștiga dacă nu vă agitați atât! Trebuie să rămâneți calmi și să vă concentrați cât mai mult.

Totul va fi bine în final.

Taur

Să se relaxeze și să nu-și mai facă griji cu privire la starea de sănătate a unei rude, persoane dragi. Sănătatea ei a încasat o lovitură dar acum se recuperează. Nimic grav!

Gemeni

Vor afla un adevăr important care le poate marca/schimba viața. Să nu se gândească la rele. Este vorba de ceva pozitiv așa că nu trebuie să vă faceți prea multe griji.

Voropchievici, horoscop rune 19 – 25 aprilie Rac

Intră într-o săptămână de agitație, mesaje, comunicări. Să fiți pregătiți să le recepționați pentru că este o săptămână foarte încărcată.

Se întâmplă multe lucruri în jurul lor și trebuie să fie atenți cum reacționează.

Leu

Se produce un salt rapid, calitativ în existența lui. Dă lovitura săptămâna viitoare! Însă trebuie să fie atent la ce se întâmplă în jurul său. Nu toată lumea îi vrea binele.

Fecioară

Are un curtezan care se gândește intens la el care îi va trimite un cadou minunat, din dragoste! Cadoul se poate prezenta și sub forma unei oportunități ce nu ar trebui ratată sub nicio formă.

Voropchievici, horoscop rune 19 – 25 aprilie Balanță

Trebuie să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore. Viața sa va căpăta un nou sens cât de curând, dar pentru asta trebuie să fie pe fază. Căscați ochii și nu mai pierdeți vremea.

Scorpion

Găsesc rezolvarea tuturor problemelor angajând discuții sincere la muncă sau cu familia. Comunicarea este calea spre o mai bună relaționare cu cei din jurul nostru. Nu trebuie să uităm acest aspect important.

Săgetător

Săptămână grea cu muncă, încărcătură și nervi. Forță, putere și tărie pentru a depăși săptămâna asta. După aceea lucrurile își revin la normal. Nu durează prea mult perioada mai grea.

Capricorn

Se mută din casă sau schimbă locul de muncă. Oricum ar fi este o schimbare importantă care nu trebuie amânată. Acum este momentul cel mai bun. Nu vă fie frică și pășiți spre viitor.

Voropchievici, horoscop rune 19 – 25 aprilie Vărsător

A intrat pe simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte. Are nevoie de atenția constantă a celor din jurul său. Acum însă primește atenție de la o singură persoană. Cea mai importantă de altfel.

Pești

Trebuie să abordeze altfel situația. Schimbați tactica și nu vă fie frică să vă impuneți atunci când știți că aveți dreptate. Aveți grijă și la sănătate.

Distribuie: