Voropchievici, horoscop cu rune pentru Săptămâna Mare: ceva special de Paște

voropchievici horoscop rune saptamana mare paste
Mihai Voropchievici ne prezintă un horoscop special cu rune pentru Săptămâna Mare și ne dezvăluie ce se va întâmpla chiar de Paște.

Voropchievici, horoscop cu rune pentru Săptămâna Mare: ceva special de Paște.

Maestrul ne prezintă ultimele rune pentru săptămâna cea Mare. Horoscopul prezentat de marele numereolog include și ziua de Paște.

El ne dezvăluie că vom avea parte de schimbări și cadouri speciale.

Runele sunt bune și prevestesc schimbări importante pentru mai multe zodii.

Începem o nouă etapă a vieții!

Voropchievici, horoscop cu rune pentru Săptămâna Mare: ceva special de Paște

Berbec

Berbecul are o săptămână în care trebuie să stea să aștepte niște schimbări foarte importante acasă. Să rămână în așteptarea lor. Atenție cu aceste schimbări mari!

Taur

Taurul are tentativă de a intra într-o viață nouă. S-a gândit el acum că ar fi mai bine să se ocupe și de asta. Revigorare în toate planurile.

O nouă viziune îi acaparează întreaga atenție. Scopurile sale de schimbă.

Gemeni

A ieșit ceva foarte interesant pentru Gemeni. Fertilitate și belșug, iar peste puțin timp visele Gemenilor se vor îndeplini. Toată munca depusă până acum îi aduce și marile rezultate. Viața lor se schimbă radical.

Voropchievici, horoscop cu rune pentru Săptămâna Mare: ceva special de Paște – Rac

Racul este în postura să facă bagajele pentru o călătorie benefică, nu cu probleme medicale.

Leu

Leul va da lovitură și se produce un salt rapid, calitativ, în existența lui. Săptămâna Mare e cu o lovitură pentru Leu. Nu e nimic de rău așa că nu vă faceți griji.

Aveți însă grijă la anumite persoane din jurul vostru. S-ar putea să vrea mai mult decât le puteți oferi.

Fecioară

Fecioara are o săptămâna în care pot să susțină bătălii pentru că în mod sigur vor câștiga. Nu lăsați să va întunece mintea certurile și scandalurile, pentru că de partea voastră e câștigul.

Balanță

Balanță trebuie să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore într-un viitor apropiat. De asemenea, ea trebuie să învețe din greșelile comise în trecut.

Ar fi bine să nu le mai repete.

Scorpion

Scorpionul are două gânduri: ori să se mute de la locul de muncă, ori să schimbe locuința. În orice caz, va acționa corect, are el grijă să rezolve.

Voropchievici, horoscop cu rune pentru Săptămâna Mare: ceva special de Paște – Săgetător

Săgetătorul în sfârșit poate găsi răspunsul sau rezolvarea unor probleme care îl frământă, cu o discuție cu cei din familia, sau la serviciu dacă există probleme nerezolvate.

Capricorn

Capricornul să aștepte un mesaj. Să fie pregătit să îl recepționeze. A primit azi unul și nu l-a recepționat, poate de mâine încolo.

Vărsător

Vărsătorii au o săptămâna în care trebuie să dea dovadă de putere, forță, tărie, să depășească săptămâna care este destul de tensionată. Astrele nu prea îi recomandă lucruri nemaipomenite, decât să fie rezistent.

Voropchievici, horoscop cu rune pentru Săptămâna Mare: ceva special de Paște – Pești

Peștele e cazul să abordeze altfel toate probleme care îl interesează. Să schimbe tactica.

Altfel nu va putea obține rezultate diferite față de ce a obținut până acum. Este important să știe că se poate baza și pe prietenii apropiați.

Distribuie: