Voropchievici, horoscop cu rune 10 – 17 mai 2021. Avem de dus o bătălie

voropchievici horoscop rune 10 17 mai
Mihai Voropchievici, marele numerolog, ne prezintă un horoscop cu rune pentru 10 - 17 mai 2021 și ne avertizează că vom duce o bătălie.

Mihai Voropchievici vine cu un nou horoscop special cu rune pentru perioada 10 – 17 mai 2021.

Urmează o săptămână grea pentru mai multe zodii. Unele dintre ele au de dus o bătălie grea, dar care va conta pentru viitorul lor.

Nu este de glumă în această săptămână! Energiile sunt foarte puternice, iar zodiile pot reacționa diferit la mediul înconjurător.

Trebuie să fim pregătiți pentru mai multe probleme.

Voropchievici, horoscop cu rune 10 – 17 mai 2021

Berbec

Mobilizați-vă toate forțele pentru săptămâna asta, trebuie să arătați cine sunteți. E o săptămână grea.

Aveți de terminat ceva ce ați început acum ceva vreme. Totul se va concretiza într-o notă pozitivă dacă sunteți atent la pașii pe care îi aveți de urmat.

Taur

Primesc cadouri minunate de la cineva care se gândește intens la ei. Este o săptămână destul de grea în ceea ce privește serviciul.

Sunt probleme la un nivel mai mare care nu țin neapărat de voi, dar care vă afectează. Trebuie să aveți răbdare și totul se va clarifica.

Voropchievici, horoscop cu rune 10 – 17 mai 2021 – Gemeni

Au o săptămâna în care li se pune forța, rezistența la încercare iar, nu depășesc acest moment pe care îl au de câteva săptămâni. Încercați să vă regenerați singuri.

Rac

Au o săptămână în care duc câteva bătălii cu cei din jur. Păstrați calmul, nu fiți agresivi, totul se rezolvă în favoarea voastră.

De asemenea, primiți și o veste care vă bucură. Este posibil să primiți și cadouri spre finalul săptămânii.

Leu

Să fie pregătiți pentru schimbări majore în săptămâna care vine. Scenariul în care vă regăsiți este pe cale să se schimbe. Fie că este vorba de locul de muncă sau de casă.

Apar câteva probleme, dar se rezolvă rapid.

Voropchievici, horoscop cu rune 10 – 17 mai 2021 – Fecioară

Găsește răspunsuri la toate întrebările care îi frământă, făcând un consiliu de familie sau apelând la un sfat al bătrânilor.

Probleme care vă macină încep să dispară ușor, ușor. Este de așteptat să aveți nevoie și de ajutor, așa că nu ezitați să-l cereți cuiva.

Balanță

Are o săptămână când trebuie să abordeze diferit toate problemele, trebuie să schimbe tactica.

Lucrurile nu mai merg așa cum au mers până acum. Balanța are nevoie de un plan bine pus la punct pentru a reuși să meargă mai departe.

Scorpion

E într-o săptămâna de mesaje, cu comunicare, scrisorele, hârtiuțe, mesaje. Prieteni vechi apar din nou în peisaj, dar trebuie să fiți atenți la semne.

Este posibil să aibă și intenții mai ascunse față de dumneavoastră, spune Voropchievici la Antena3.

Voropchievici, horoscop cu rune 10 – 17 mai 2021 – Săgetător

2 sfaturi: relaxați-vă în prima parte a săptămânii și nu vă mai faceți probleme pentru anumite persoane care sunt bine. Ele sunt sănătoase, așa că stați liniștiți.

În altă ordine de idei, banii sunt pe primul plan această săptămână. Primiți mulți bani.

Capricorn

Vești bune, cadouri surpriză sau o sumă de bani importantă – asta vor primi. Sănătatea este la cote înalte și vă simțiți mai bine ca niciodată.

Vărsător

Sunt într-o ceață, nebuloasă, sunt numai ei cu ei și cu Dumnezeu. Nimeni nu știe ce e în mintea lor. Au nevoie de cineva drag pentru a se deschide. Problemele se rezolvă mai ușor dacă sunt implicate mai multe persoane.

Pești

Să rămână acasă, primesc ceva important sau o schimbare importantă cât de curând. Nu trebuie să mai facă compromisuri de acum înainte.

Voropchievici, horoscop care demască prietenii falși. Tot ce trebuie să știi despre oameni

Distribuie: