Voropchievici, horoscop care demască prietenii falși. Tot ce trebuie să știi despre oameni

voropchievici horoscop demasca prietenii falsi
Mihai Voropchievici ne prezintă un horoscop care demască prietenii falși. Tot ce trebuie să știi despre oameni îți explică maestrul.

Mihai Voropchievici, marele numerolog al României, ne arată un horoscop care demască prietenii falși.

Maestrul ne vorbește și despre cum putem depista persoanele care ne invidiază. Energia persoanelor invidioase este foarte negativă și poate avea un impact major asupra stării noastre.

„Sunt atâtea semne, că cineva vine cu această invidie, cu un anumit scop în viața ta, că el te invidiază pentru că are motive pe care nu le găsește la el.

Voropchievici, horoscop care demască prietenii falși

Eu dacă am o invidie, eu știu că lucrul acesta nu l-am obținut eu, dar aia nu e invidie. Pentru unii care sunt evoluați, aia înseamnă un stimulent.

Adică, dacă el poate să facă, eu nu pot? E impuls, e o mobilizare.

Dar dacă eu vin și încep să mă interesez de tine, păi ce studii ai tu, unde le-ai făcut, și cine ți-a plătit facultatea nu intri la o idee, de ce se interesează persoana atât de mult și de ce vrea atâtea detalii.

Mai există și opțiunea că e o persoană limitată, nepoliticoasă și prea curioasă, dar în fond, ea vrea să afle niște detalii, niște date, să își facă un dosar, ca să te poată ataca.

Amenințările pornesc de obicei de la niște glume jignitoare la adresa persoanei respective.

Le dă așa, cu dus-întors, cam ambiguu.

Hai să îți spun un caz, cu nu știu ce, dar de fapt el te prelucra pe tine. Persoana invidioasă râde de tine, dar de față cu ceilalți. Nu pe ascuns, pentru el trebuie să te distrugă de față cu ceilalți.

Cei care vin, se hrănesc pe lângă tine, se simt bine și când prind ocazia, ei au senzația că ies ei în evidență și atunci încearcă să te denigreze.

Voropchievici, horoscop cu rune

Se urcă pe tine, nu se cațără. Ne pun într-o situație neplăcută, datorită faptului că el vine şi te întreabă dacă te-ai supărat, că el a făcut o glumă şi spune că nu ai simțul umorului.

Dacă îl găsește pe unul care chiar nu are simțul umorului, îl trimite la origini de nu se vede.

Îți oferă un ajutor nesolicitat. Cel care vrea să fie drăguț şi să-ți ofere ceva care să îți facă o bucurie, o face cu bucuria lui de a o face, nu sub formă de manipulare.

Ăștia vin cu tendința de a-ți oferi un vârf de ac şi a-ți lua o papiotă întreagă, pentru că el vine cu tendință, să profite.

Întotdeauna, cadourile nesolicitate vin de fapt cu un preț şi poate îl plătim mult mai scump.

Cei care spun că sunt așa-zișii prieteni, de exemplu, vorbim despre Lidia. Tu îi spui lucruri frumoase şi eu vin şi te întreb, dar de ce îi spui lucruri, ce a făcut pentru tine. Deci, eu caut să te deturnez.

Ei întotdeauna vor veni când este mai multă în jur, când e un public. Acolo se simt ei bine, ca să iasă în evidență.

Invidia nu lasă loc de succes

Persoanele invidioase nu împărtășesc nici succes, nici bucurie, nici starea de fericire care poți să o ai, la un moment dat. (…) Ei spun că sunt șarmanți, glumeți.

Mai e cineva ca el?

Să vă ferească Dumnezeu de astfel de închipuiți care apar pe lângă noi, pentru că ei se supără și se simt jigniți, atunci când tu ai reușit”, a spus Mihai Voropchievici.

Distribuie: