Voropchievici: 5 lucruri care nu se dau din casă niciodată. Aduce ghinion!

voropchievici 5 lucruri casa
Maestrul Mihai Voropchievici ne dezvăluie 5 lucruri pe care cu toții le avem în casă dar nu ar trebui să le dăm niciodată altcuiva.

Mihai Voropchievici ne vorbește despre 5 lucruri pe care le avem în casă, dar nu ar trebui să le împrumutăm niciodată.

Sunt lucruri de care se leagă energii puternice. Nu este bine să ne amestecăm aceste energii cu energiile altora. Putem să pierdem și bani din cauza asta.

Maestrul spune că, de fapt, sunt mai multe lucruri de acest fel, dar cinci dintre ele sunt cele mai importante.

Trebuie să știm că aceste „superstiții” sunt verificate. Marele numerolog mai spune că deși sunt persoane care nu cred în astfel de lucruri, ele se conving abia când se întâmplă ceva în casă.

Superstițiile astea sunt lucruri verificate de noi, transmise pe cale orală. Unii le cred, alții nu le cred și le cred abia când li se întâmplă.

Voropchievici: 5 lucruri din casă pe care să nu le dai niciodată altcuiva

„Sarea – e cel mai mare captator de energii negative.

Dar este și cel mai mare captator de energii pozitive. E purtător de informații.

Curățarea casei se face cu sare. Dacă e o bijuterie și vrei să o cureți o bagi în apă cu sare.

Nu dăm sare din casă.

În momentul în care ai dat, ai renunțat la energia locuinței, la energia ta. Poți să primești în schimb la sarea respectivă negativitate și lucruri care ți se pot întâmplă când tu.

Practic, ai dat scutul casei.

E și un amendament să nu superi. Dacă ai un prieten mai bun, se poate da sare, dar nu desfăcută, sigilată”, a dezvăluit maestrul.

Alte obiecte ce trebuie păstrate în gospodăria proprie

„Ustensile de bucătărie, tacâmuri, veselă – soția a dat unei vecine o cratiță uriașă în care facem gemurile și dulcețurile. Ne-a adus-o afectată, ne-a lipit-o. Ca dovadă, că îți poate trimite înapoi și acea negativitate de care vorbim.

Lucrurile personale, haine, bijuterii – le dăm de tot. Astea chiar vin cu niște încărcături mai ceva decât sarea. Dacă am dat, am dat de tot.

Matura – Se încarcă cu cele mai multe energii. Păi vrăjitoarele pe ce zboară? Câte fire de păi sau de plastic sunt în matură, atâtea rele sau energii negative se strâng acolo. O dăm de tot, dacă o dăm.

Pâinea – Trebuie dată pâinea fără colțuri. Doar miezul. Dacă ai dat colțul, dai și bunăstarea. Colțurile definitivează un întreg”, a mai spus Mihai Voropchievici la Antena3.

Voropchievici, secret despre data nașterii. Tu știai asta despre tine?

Distribuie: