Vlad Voiculescu, demis din funcția de ministru al Sănătății. Dezvăluiri incredibile despre premier

vlad voiculescu demis functia ministru sanatatii
Vlad Voiculescu a fost demis din funcția pe care o ocupa, anume cea de ministru al Sănătății în România și a oferit prima reacție.

Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății. Acum oferă toate detaliile și face dezvăluiri incendiare despre sistem.

Acesta a lansat un atac și la adresa lui Florin Cîțu, premierul României. Spune despre el că lansează un mesaj foarte inadecvat publicului.

Fostul ministru al Sănătății susține că premierul încurajează lipsa de transparență în România.

El dezvăluie că în România dacă dorești să prezinți un proces transparent ar trebui să te temi.

„Mai întâi de toate aș vrea să le mulțumesc celor care duc greul în zilele acestea și mă refer la toate cadrele medicale.

Aș vrea apoi să mulțumesc echipei de la Ministerul Sănătății, echipei care a venit alături de mine și care a rămas parțial în MS astăzi. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, mi-au oferit încrederea lor și mi-au transmis gândurile lor.

Înseamnă mult pentru mine, personal, și pentru tot ce am lucrat, pentru toate eforturile de la MS și, mai larg, a echipei PLUS și USR PLUS.

Aș vrea să îi mulțumesc îndeosebi doamnei doctor Andreea Moldovan. Un om și un profesionist impecabil pe care o să o rog să spună câteva cuvinte în încheierea scurtului mandat de la MS

Vlad Voiculescu, demis din funcția de ministru al Sănătății

Cred că am greșit când m-am așteptat la decență din partea politicienilor.

Am crezut că premierul ales de coaliție nu va profita de această situație. România are nevoie de politicieni care să acționeze în interesul oamenilor.

Am crezut că am ieșit din epoca epoleților, a specialilor. M-am înșelat. Sunt sigur că acesta este drumul. Mai avem puțin de mers până acolo.

Vaccinarea este un subiect controversat. Am insistat ca vaccinarea să fie făcută mai întâi pentru bătrâni și bolnavi. S-a făcut cum a vrut altcineva.

Un Guvern care transmite către Parchet lucruri pe care nu le transmite public. Un premier care dă un semnal care este mai important decât acuzațiile care oricum sunt ridicole.

Semnalul este că dacă vrei transparență, să oferi informații publice, să aperi cetățenii, trebuie să te temi.

Dacă deranjezi pe cine nu trebuie, dacă spui ce nu trebuie, nu va fi bine pentru tine”, a declarat Vlad Voiculescu în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie: