Trump explică de ce se scumpește benzina în SUA. Rusia ar fi de vină!

trump scumpeste benzina sua
Donald Trump, fostul președinte al SUA, explică de se scumpește benzina în SUA și spune că Rusia ar face averi colosale din această cauză.

Trump a explicat de se scumpește excesiv benzina din SUA. Fostul președinte Donald Trump a făcut o declarație în acest sens cu o zi înainte de „Memorial Day”.

Acesta spune că îi „pare rău că americanii se confruntă cu prețuri din ce în ce mai mari în ceea ce privește combustibilul”.

El a mai punctat că „prețurile deja sunt mult mai mari decât erau oamenii obișnuiți să fie”.

Prețul combustibilului din SUA a atins cea mai mare valoare din ultimii 7 ani. Șoferii care vor să plece în vacanță vor avea o mare surpriză la pompă.

Trump explică de ce se scumpește benzina în SUA

„Când sunteți la pompă și vedeți cum totalul se plată tot crește să vă aduceți aminte ce treabă bună a făcut Donald Trump când era președinte”, a declarat fostul președinte SUA.

„În curând, Rusia și Orientul Mijlociu vor face averi colosale datorită prețului petrolului. Atunci veți spune ce bine era când eram eu președinte”, a mai adăugat acesta.

Prețul mediu pentru combustibil a ajuns la 3,04 dolari pentru un galon.

Cererea pentru benzină a ajuns la 9,5 milioane de barili săptămâna trecută. Acesta este cel mai ridicat nivel din 13 martie 2020, când Covid-19 a lovit.

Se preconizează că americanii vor alege să călătorească cu mașina în detrimentul avionului.

Această decizie ar veni în contextul în care călătoritul este din ce în ce mai dificil din cauza pandemiei. Există foarte multe restricții la nivel global.

Peste 37 de milioane de americani ar urma să plece în vacanță în acest weekend. Acest număr este cu 60% mai mare decât cel din anul precedent.

Acum un an, din cauza pandemiei, oamenii au decis să stea acasă în această perioadă.

Trump a mai punctat în mesajul său că prețul combustibilului a crescut prea rapid.

„Acum câteva luni prețul unui galon abia ajungea la 2 dolari”, a spus Trump, conform Dailymail.

„Nu era grozav să fim independenți în ceea ce privea energia?! Acum nu mai suntem așa”, a mai declarat fostul președinte al SUA.

Distribuie: