Trafic restricționat pe A2, DN7, DN1: aglomerație și incidente rutiere

trafic restricționat a2 dn7 dn1 aglomerație
Infotrafic joi, 29 iulie 2021: autoritățile au anunțat deja trafic restricționat pe A2, DN 7, DN 1: aglomerație și incidente rutiere.

Trafic restricționat pe A2, DN7, DN1: aglomerație și incidente rutiere.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 București-Ploiești, la kilometrul 30+300 de metri, în apropierea localității Tâncăbești, județul Ilfov, un copac a căzut pe carosabil, fiind blocată circulația pe sensul de mers Ploiești către București. Se circulă alternativ, pe celălalt fir. Polițiștii acționează se află la fața locului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, în apropierea localității Cotmeana, județul Argeș, o autoutilitară de 3,5 tone (încărcată cu animale) s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe sensul către Râmnicu Vâlcea. În urma impactului, nici persoane și nici animale nu au fost rănite. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe sensul către Pitești.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în perioada 28 iulie, ora 17:00 – 29 iulie, ora 19:00, pe  sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 275+900 de metri – 277, pe raza localității Săliște, județul Sibiu, se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă. Din acest motiv, circulația este restricționată pe banda de urgență și prima bandă, circulându-se pe banda numărul doi.

Trafic restricționat pe A2, DN7, DN1: aglomerație și incidente rutiere

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 29  iulie, traficul este restricționat pe prima bandă pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către litoral, pe tronsonul kilometric 68 (loc. Lehliu Gară, județul Călărași) – 80 (loc. Dor Mărunt, județul Călărași), pentru a permite desfășurarea lucrărilor de reparație a carosabilului.

n ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN 4 (localitatea Popești Leordeni). De asemenea, sunt înregistrate valori ridicate de trafic pe Centura Capitalei, în zona localităților Chitila, Mogoșoaia, Domnești, Berceni și Popești-Leordeni.

Începând din data de 15 iunie 2021, pe DN 65 Pitești-Slatina, la kilometrul 58, în localitatea Valea Mare, județul Olt, traficul se desfășoară îngreunat întrucât au început lucrările la Drumul Expres Craiova – Pitești.

Cele mai ieftine accesorii GSM de pe piață: discount-uri și super oferte

Distribuie: