Trafic restricționat pe A1, A2 și DN1: accidente și aglomerație infernală

trafic restricționat a1 a2 dn1 accidente
Trafic restricționat pe A1, A2 și DN1: accidente și aglomerație infernală. Autoritățile au intervenit deja pentru a dirija circulația.

Trafic restricționat pe A1, A2 și DN1: accidente și aglomerație infernală.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu valori de trafic normale și vizibilitate bună.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în apropierea localității Popești-Leordeni, județul Ilfov, după ce un microbuz de transport persoane a luat foc în deplasare.

Incendiul a fost lichidat, nefiind persoane rănite. Trafic intens este și pe DN Centura București, pe raza localităților Mogoșoaia, Domnești și Berceni.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este restricționat astăzi, 26 august, pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești, pe tronsonul kilometric 100 – 103, pe raza localității Oarja, județul Argeș.

A doua bandă de circulație este restricționată pentru curățarea zonei mediane a părții carosabile, până la ora 15:00.

De asemenea, pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București – Pitești, la kilometrul 23+200 de metri, pe raza localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, au loc astăzi, până la ora 16:00, reparații la parapetul median, astfel că circulația este restricționată pe a doua bandă.

Trafic restricționat pe A1, A2 și DN1: accidente și aglomerație infernală

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, la kilometrul 29, în apropierea localității Bolintin Vale, județul Giurgiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren și o autoutilitară.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu persoane rănite, însă autoutilitara este imobilizată pe banda numărul doi.

Traficul rutier se desfășoară doar pe banda de urgență, formându-se coloană de autovehicule de aproximativ 700 de metri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 Brașov-Făgăraș, la kilometrul 194+300 de metri, la intrare în localitatea Vlădeni, județul Brașov, a avut loc o coliziune între trei autovehicule, accident soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

Circulația este oprită pe ambele sensuri, însă se circulă deviat pe DJ 112C, prin comuna Dumbrăvița.

Distribuie: