Surse: Jeff Bezos vrea ca Amazon să accepte plățile cu Bitcoin, dar și alte cripto monede

jeff bezos amazon accepte plățile bitcoin
Surse: Jeff Bezos vrea ca Amazon să accepte plățile cu Bitcoin până la finalul anului, dar și alte cripto monede importante de pe piață

Surse: Jeff Bezos vrea ca Amazon să accepte plățile cu Bitcoin, dar și alte cripto monede.

Potrivit surselor, Amazon intenționează să accepte bitcoin până la sfârșitul anului.

Ulterior, compania va lansa suport și pentru alte criptomonede majore.

În plus, compania explorează lansarea propriei criptomonede.

„Directiva vine de la foarte sus … Jeff Bezos însuși”, spun sursele anonime.

În urma știrilor despre Amazon care încearcă să creeze o monedă digitală și un lider blockchain, publicația City A.M. a raportat că compania are de fapt planuri de a accepta bitcoin și alte criptomonede populare.

Citând „un insider” al companiei, postul de știri a raportat că Amazon caută să accepte plăți cu bitcoin „până la sfârșitul anului”.

Compania vrea, de asemenea, propriul token pentru 2022.

Amazon „nu încearcă doar să configureze soluții de plată cu cripto monede la un moment dat în viitor”, susține sursa.

Aceasta a adăugat că proiectul companiei „este o parte integrală, bine discutată, parte integrantă a viitorului mecanism al modului în care Amazon va funcționa”.

Ea a elaborat:

„Începe cu bitcoin – aceasta este prima etapă cheie a acestui proiect cripto. Directiva vine chiar din partea de sus … Jeff Bezos însuși”.

Surse: Jeff Bezos vrea ca Amazon să accepte plățile cu Bitcoin, dar și alte cripto monede

„Întregul proiect este destul de pregătit să se înceapă”, a dezvăluit sursa, subliniind că „Nu va dura mult, deoarece planurile sunt deja acolo și lucrează la ele din 2019”.

Observând că directorii Amazon au fost dornici să meargă mai departe cu introducerea altor criptomonede mari odată ce se stabilește o metodă rapidă și sigură de plată cu bitcoin, ea a spus:

Ethereum, Cardano și Bitcoin vor fi următoarele înainte de a aduce aproximativ opt dintre cele mai populare criptomonede online”, a declarat sursa.

Pe lângă acceptarea plăților cripto, Amazon explorează, de asemenea, lansarea propriei monede, a explicat sursa.

„Există o altă întorsătură pentru a împinge lucrurile și mai mult în favoarea Amazon – un simbol nativ. Propria monedă”.

„După un an în care ne-am confruntat cu cripto ca modalitate de a efectua plăți pentru bunuri. Este din ce în ce mai posibil să ne îndreptăm spre tokenizare”, spune sursa, conform News.bitcoin.com.

Distribuie: