Hagi este în doliu! Omul lui de bază a murit. Este a doua lovitură pentru el

gica hagi doliu
Gică Hagi este în doliu după ce prietenul și omul său de bază, Stere Dămăsaru, a murit. Legenda era afectată și de moartea lui Maradona.

Gică Hagi este în doliu după ce omul de bază din echipa sa, Stere Dămăsaru, responsabilul cu activitatea de învățământ., a murit. ANunțul a fost făcut chiar de clubul Viitorul.

om important de la echipa sa a murit. Viitorul a anunțat decesul profesorului Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ.

NU RATA: Descoperire macabră în trupul lui Diego Maradona. Inima era praf

Gică Hagi este în doliu.

„Odihnește-te în pace, nea Stelică! Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” și FC Viitorul Constanța deplâng trecerea în neființă a profesorului Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ la cluburile noastre încă de la înființare. Condoleanțe familiei îndoliate!”, este mesajul transmis de Viitorul.

 

A doua lovitură pentru Hagi. Vine la scurt timp după moartea lui Maradona

Hagi a fost profund emoționat și șocat de moarte legendei din Argentina, Diego Maradona. Omul care a adus un renume României în sportul internațional a publicat în semn de omagiu și o poza de la din 1990, Argentina – România.

„Întâlnirea din superba vară din 1990 a fost o provocare, mare, atât pentru mine, cât și pentru echipa națională. Amândoi ne-am ridicat la un nivel foarte mare. Cred că am trecut testul.

Meciul s-a jucat la Napoli, da. La Napoli era și este ca și Dumnezeu. Un idol. Nimeni nu-l va uita în întreaga lume. El ne-a făcut să iubim fotbalul. E greu să uiți pentru că a fost special. Tehnică individuală în regim de viteză incredibilă.

Nu vreau să-l compar cu nimeni. pentru mine a fost unic!”, a spus Hagi.

L-a luat prea repede! Doliu pentru Hagi

„Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu care, și mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona!”, a scris Gheorghe Hagi, pe pagina sa de Facebook.

A demisionat de la Viitorul, dar se pregătește pentru o nouă provocare.

„Vreau o noua provocare, insa o voi face la momentul potrivit, atunci ma voi întoarce pe banca. Am primit multe oferte interesante sa revin pe banca tehnica, insa, in acest moment, mi-am dorit sa fac un pas inapoi”, a declarat Gică Hagi.

Distribuie: