Robert Kiyosaki, anunț pentru cripto: Vine criza și Bitcoin s-ar putea prăbuși

robert kiyosaki cripto criza bitcoin
Robert Kiyosaki face un anunț negru pentru piața cripto: el consideră că o criză va lovi lumea și Bitcoin s-ar putea prăbuși.

Robert Kiyosaki,anunț pentru cripto: „Vine criza și Bitcoin s-ar putea prăbuși”.

Robert Kiyosaki, autorul „Rich Dad Poor Dad”, a prezis un „cutremur colosal la bursă”. „Vine în octombrie”, a declarat acesta.

El crede că „bitcoin s-ar putea prăbuși și el”. Celebrul autor și-a oferit părerea despre represiunea Chinei împotriva criptomonedelor.

Celebrul autor și investitor Robert Kiyosaki a prezis că în octombrie va avea loc o „prăbușire uriașă a pieței bursiere”, menționând că aurul, argintul și bitcoinul s-ar putea prăbuși și ele.

Robert Kiyosaki,anunț pentru cripto: Vine criza și Bitcoin s-ar putea prăbuși

„Criza vine în octombrie. De ce? Trezoreria și varză. Aurul, argintul, bitcoinul s-ar putea prăbuși și ele. Banii cash sunt cei mai buni pentru a cumpăra lucruri la prețuri de nimic după asta. Nu vând încă nici aur, nici argint, nici bitcoin, dar am o mulțime de bani ca să-mi duc viața după prăbușirea bursei de valori. Acțiunile de la bursă sun periculoase. Atenție mare”, a scis miliardarul.

Kiyosaki a fost destul de vocal în prezicerea cel mai mare accident de piață. În iunie, el a avertizat că „cea mai mare criză” din istoria lumii va veni când „cea mai mare bulă din istorie se va sparge”. El a sugerat la momentul respectiv să se cumpere mai mult aur, argint și bitcoin.

Celebrul autor a declarat în august: „Bitcoin are cel mai mare avantaj. Odată cu scăderea dolarului, bitcoinul și argintul sunt cele mai bune investiții”.

El a mai împărtășit: „Motivul principal pentru care investesc în bitcoin, aur și argint este pentru că nu am încredere în liderii noștri, Guvern, Trezorerie, nici în piața bursieră. Din păcate, mama și tata, care economisesc bani o fac”.

China joacă un rol important pe piața cripto

Robert Kiyosaki a vorbit și despre acțiunile luate de China împotriva cripto monedelor.

„China a anunțat în această dimineață o nouă represiune asupra cripto monedelor. Ce înseamnă aceasta? Aceasta înseamnă că China este pe cale să lanseze moneda sa cripto guvernamentală.

Dacă SUA urmează, moneda Fed înseamnă că bitcoin va fi scos în afara legii, SUA devine guvern centralizat, cum ar fi China, comunismul american începe, libertățile noastre se termină”, a spus Kiyosaki pe Twitter conform News.bitcoin.com.

Distribuie: