Restricții în trafic de la primă oră: circulație îngreunată și ambuteiaj

restricții trafic circulație îngreunată ambuteiaj
Încă de la prima oră a dimineții au fost instituite restricții în trafic în Capitală și în toată țara: circulație îngreunată și ambuteiaj.

Restricții în trafic de la primă oră: circulație îngreunată și ambuteiaj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, sunt instituite următoarele restricții:

– DN 13E, km. 39+769 de metri, loc. Reci, județul Covasna, nivelul râului Negru a ajuns la suprastructura podului, astfel că traficul autovehiculelor peste 3,5 tone este restricționat. Se poate circula pe următoarea rută ocolitoare: intersecția DN 11 cu DN 13 (sensul giratoriu Reci) – DN 11 Moacșa – DJ 121A Let – intersecția DJ 121A/DN 13E (km. 47+150 de metri);

– DN11 Bacău-Onești, km. 168+232 metri, în afara comunei Măgura, județul Bacău, pe o suprafață de aprox. 100 metri s-a surpat terasamentul și a apărut o diferență de nivel a carosabilului. Se circulă doar pe sensul către Bacău, prin semaforizare.

Județul Constanța, din cauza ceții dense, au fost oprite manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea şi Midia.

Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române informează că în județul Brașov, începând cu ora 12:00, pentru a preveni formarea coloanelor de autovehicule pe DN1 Brașov- Ploiești, a fost luată măsura devierii(nivel de recomandare) circulației de pe DN1, dinspre Brașov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploiești.

Cu aceeași oră se aplică şi devierea(nivel de recomandare)  de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Brașov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Pitești pe DN73 şi apoi spre București pe autostrada A1.

Restricții în trafic de la primă oră: circulație îngreunată și ambuteiaj în Capitală

Circulația se desfășoară foarte greu pe mai multe străzi importante din Capitală.

Bd. Dimitrie Cantemir – trafic complet blocat.

Șos. Mihai Bravu – trafic complet blocat.

Bd. I. C. Brătianu – trafic complet blocat.

Calea Călărașilor – trafic complet blocat.

Bd. Camil Ressu, Str. Liviu Rebreanu – aglomerație.

Calea Rahovei – trafic intens.

Șos. Mihai Bravu – trafic intens/ aglomerație.

Prelungirea Ghencea – trafic intens.

DNCB – Centura București – trafic complet blocat.

Bd. Iuliu Maniu, Str. Lujerului – aglomerație.

Trafic îngreunat și circulație restricționată în Capitală și pe DN + autostrăzi

Distribuie: