Restricții de circulație pe autostrada A2 și A4. Accident pe DN1

restricții circulație autostrada a2 a4
Autoritățile anunță mai multe restricții de circulație pe autostrada A2 și A4. Șoferii sunt atenționați cu privire la un accident pe DN1.

Restricții de circulație pe autostrada A2 și A4. Accident pe DN1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 10 Brașov-Buzău, la kilometrul 134+070 de metri, în apropierea localității Prejmer (Podul peste râul Tărlug), județul Brașov, un autoturism a impactat un cap de pod, șoferul fiind rănit (conștient) și evaluat medical la fața locului. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri.

Restricții de circulație pe autostrada A2 și A4. Accident pe DN1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 14 octombrie, au loc lucrări de reparații pe autostrada A2 București-Constanța și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, astfel:

– A2 București-Constanța, sensul către litoral, tronsonul kilometric 201 – 204, pe raza localității Murfatlar, județul Constanța, se efectuează lucrări de reparații asfaltice, până la ora 18:00, traficul fiind restricționat pe a doua bandă;

– nodul rutier cuprins între autostrada A4 Ovidiu-Agigea și DN 39 Constanța –Eforie, au loc lucrări de reparații a părții carosabile, până la ora 18:00. Valorile de trafic în zonă au crescut pe ambele sensuri de deplasare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 Turda-Cluj-Napoca, la ieșire din municipiul Turda, județul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autovehicule.

În urma coliziunii, două persoane au suferit leziuni și primesc îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ.

Distribuie: