Raluca Turcan, ministrul Muncii: noua lege a pensiilor apare în 2022

raluca turcan noua lege pensiilor 2022
Raluca Turcan, ministrul Muncii, ar fi declarat că noua lege a pensiilor va apărea în 2022, conform unor informații difuzate la Sinteza Zilei.

Raluca Turcan, ministrul Muncii: noua lege a pensiilor apare în 2022. Un nou scandal este pe cale să izbucnească. Vechea problemă a pensiilor românilor capătă o nouă dimensiune.

Un anunț important a fost făcut marți seară, 9 iunie 2021. Un anunț care îi privește pe toți românii. Cum se schimbă pensiile? Cresc sau scad pensiile? În anul 2022 ar urma să apară noua lege a pensiilor.

În emisiunea Sinteza Zilei de marți seară, moderată de Mihai Gâdea, a fost prezentată o informație conform căreia Ministrul Muncii, Raluca Turcan, ar fi anunțat noua lege a pensiilor din 2022.

Ministrul Muncii Raluca Turcan anunță că la finalul următorului an, 2022, se va vota o nouă lege a pensiilor.

Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii, a vorbit în cadrul emisiunii despre declarațiile făcute de Raluca Turcan.

„Am urmărit-o pe doamna Turcan. Nu a citit legea pensiilor. Am urmărit-o și astăzi seară și face gafă după gafă”, a declara Olguța Vasilescu.

Raluca Turcan, ministrul Muncii: noua lege a pensiilor apare în 2022

În continuare, Mihai Gâdea a mai prezentat o informație în premieră.

Conform acesteia, Raluca Turcan ar fi declarat că „vor ieși la pensie 1,8 milioane de decreței pentru că a fost un boom economic”.

În urma acestei informații, fostul ministru al muncii a reacționat din nou.

„Am tot auzit zilele astea că bugetul de pensii nu va mai fi sustenabil în următorii ani.

Așa a fost și în 2000 – 2004 când existau 6 milioane de pensionari și 5 milioane de angajați.

Așa zisa apocalipsa pe care o promovează doamna Turcan a mai fost o dată. România a mai trecut prin asta și nu s-a întâmplat nimic.

Am tot auzit-o spunând că vrea să corecteze lucruri din lege, care există deja. Dar ea nu cunoaște legea”, a concluzionat Lia Olguța Vasilescu.

Florin Cîțu anunță că punctul de pensie crește. Pensii mai mari decât în 2020

Distribuie: