Program lucrări de reparație pe Autostrada A1 și A2. Se circulă pe o singură bandă

program lucrări reparație autostrada A1 A2
Program lucrări de reparație pe Autostrada A1 și A2: momentan, circulația se va desfășura pe o singură bandă, alternativ.

Program lucrări de reparație pe Autostrada A1 și A2.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier va fi restricționat astăzi, 6 octombrie, în intervalul orar 09:00 – 16:00, pe autostrada A1 București – Pitești, între kilometrii 70+500 de metri – 71+500 de metri, pe prima bandă, pe sensul către Pitești, în zona localității Petrești, județul Dâmbovița, pentru efectuarea lucrărilor de reparații asfaltice.

Autoritățile au anunțat mai multe lucrări de reparație pe autostrăzile A1 și A2. Unele dintre ele vor dura până la finalul lunii noiembrie.

Program lucrări de reparație pe Autostrada A1 și A2

Până la finalul lunii noiembrie a.c., pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri – 36+150 de metri, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de la kilometrul 35 care face accesul la și dinspre localitățile Fundulea și Nana, județul Călărași, pe sensul Constanța – București.

Începând din data de 1 octombrie 2021, în vederea executării lucrărilor de reparații pe Podul Borcea, situat pe autostrada A2, la km 149+680 de metri,  se închide calea 1 de rulare (București – Constanța), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (Constanța-București), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 144+250 de metri – 146+883 de metri.

Totodată, și pe tronsonul kilometric 160+160 de metri – 156+933 de metri al autostrăzii A2, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Reparații pe autostrada A1

Până la data de 08.10.2021, pe autostrada A1 pe sensul Sibiu – Deva, la kilometrul 353, în zona localității Simeria, județul Hunedoara, este restricționată circulația pe prima bandă și pe cea de urgență, pentru efectuarea de reparații la rosturile de dilatație.

Circulația rutieră este restricționată pe autostrada A1 Sibiu – Deva pe tronsonul kilometric 262+600 de metri – 265+600 de metri, la intrarea în tunelul Săcel, pe sensul de mers Sibiu – Orăștie, pe fondul lucrărilor de remediere necesare infrastructurii rutiere existente, traficul fiind deviat de pe calea 2 pe calea 1 în zona lucrărilor, până la jumătatea lunii noiembrie.

Circulație îngreunată pe DN17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 17 Suceava-Gura Humorului, în apropierea localității Ilișești, județul Suceava, într-o zonă în care se efectuează lucrări la carosabil, un autotren a acroșat un pieton, acesta suferind răni grave. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a se acorda îngrijiri medicale și pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Sursă foto: wall-street.ro

Distribuie: