Prognoza meteo pentru joi, 14 octombrie 2021: ANM anunță frig și ploi

prognoza meteo joi 14 octombrie 2021
Meteorologii de la ANM eu emis deja prognoza meteo pentru joi, 14 octombrie 2021 și anunță frig și ploi în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru joi, 14 octombrie 2021: ANM anunță frig și ploi.

Vremea va fi deosebit de rece, cu valori termice chiar ușor mai scăzute decât în intervalul anterior.

Prognoza meteo pentru joi, 14 octombrie 2021: ANM anunță frig și ploi

Cerul va fi noros în jumătatea de sud-est a țării, unde temporar va ploua, pe alocuri însemnat cantitativ.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii mai restrânse, cu precădere pe parcursul zilei. La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 15 grade, iar cele minime, în general, între 0 și 10 grade. Izolat vor fi condiții de ceață și de brumă.

Prognoza meteo în Capitală. Vremea va fi închisă și deosebit de rece. Temporar va ploua, posibil moderat cantitativ, iar vântul va avea ușoare intensificări, cu precădere pe parcursul nopții. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.


Yoda Detailing București – servicii premium de detailing auto. Spală-ți tapițeria sau fă un polish profesional la cei mai buni din București!


Prognoza meteo pentru vineri, 15 octombrie 2021

Vremea va fi deosebit de rece în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de sud-est și va ploua în Muntenia, local în Oltenia și în Dobrogea și pe arii restrânse în Moldova și în Transilvania.

În zona Carpaților Meridionali și de Curbură, la altitudini mari, vor fi precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 14 grade, iar cele minime se vor situa de la -3 grade în depresiuni până spre 10 grade pe litoral. Izolat se va produce brumă și vor fi condiții de ceață.

Vremea în București va fi în continuare închisă și deosebit de rece. Temporar va ploua, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 6…7 grade, arată ANM.

Distribuie: