Prognoza meteo miercuri, 8 septembrie: vreme friguroasă și ploi

prognoza meteo miercuri 8 septembrie vreme
Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pentru miercuri, 8 septembrie: vreme friguroasă și ploi în majoritatea regiunilor din România.

Prognoza meteo miercuri, 8 septembrie: vreme friguroasă și ploi.

Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri. Se pare că temperaturile scad în toată țara. Maximele se vor încadra până în 26 de grade Celsius.

În unele zone, minimele vor atinge pragul de îngheț, cu valori în jurul a 1 – 2 grade.

Prognoza meteo miercuri, 8 septembrie: vreme friguroasă și ploi

Miercuri, vremea va fi răcoroasă dimineața și noaptea, chiar rece în nord și centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 26 de grade.

Cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, mai scăzute, spre 1…2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sudul teritoriului, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe litoral şi în sudul Banatului.

Dimineaţa şi la sfârşitul nopţii, se va semnala ceață pe arii restrânse în nordul şi în centrul ţării, cu precădere pe văi şi în depresiuni.

În Bucureşti, miercuri, vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade. Cea minimă va fi de 9…11 grade.

Prognoza meteo joi, 9 septembrie 2021

Joi, vremea se va menține răcoroasă dimineața și noaptea, iar în special în nord și centru va fi rece, însă pe parcursul zilei valorile termice diurne vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 27 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre 2 grade.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile sudice, sud-estice și la munte, unde doar izolat pot fi ploi slabe, trecătoare.

Vântul va avea intensificări în zona costieră a Dobrogei, în bazinul vestic al Mării Negre şi local în sudul Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, iar în restul ţării va sufla slab și moderat.

Spre dimineaţă, vor fi condiţii de ceață în nord şi în centru, cu precădere în depresiuni.

Distribuie: