Vedeta din Las Fierbinți, bolnavă de Covid-19: „O să beau o țuică fiartă”

bobonete las fierbinti
Mihai Bobonete, celebrul actor din Las Fierbinți, a dezvăluit că a fost deja bolnav de Covid-19 și că acum că se simte mai bine, se va bucura de sărbătorile de iarnă.

Las Fierbinți. Vedeta serialului, infectată!

Celebrul actor din Las Fierbinți, Mihai Bobonete, le-a dezvăluit fanilor săi că a fost deja bolnav de Covid-19 și că a trecut cu bine peste acest hop din viața sa.

Acesta a mai spus că abia așteaptă să bea o țuică fiartă cu prietenii ei, bucurându-se că „acum are anticorpi Covid-19”. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei fotografii postate pe un cont de social-media al actorului.

NU RATA: Ce pastile i-a dat Becali lui Ciutacu? Sunt medicamente pentru Covid-19

Bobonete, un om cu suflet mare, le-a urat tuturor fanilor săi multă sănătate, menționând apoi un lucru care îi lipsește foarte mult de când pandemia de Covid-19 a lovit România: concertele în aer liber, cu muzică live, la care se distrat foarte bine cu amicii săi.

„Gata domnule, am izbăvit și cu Covidele ăsta, sunt negativ deja, sper că am și anticorpi, iar pe această cale o să beau o țuică fiartă, căci de brăduț s-au ocupat fetele. Moșul Bin deja mi-a trimis un cadou pentru supra oameni, adică XXXL ca să fluture klumea când sar ca nebunul la primul concert live. Multă sănătate vă doresc tuturor!”, a scris Mihai Bobonete pe Facebook.

Cu această ocazie Bobonete le-a arătat și fanilor ce frumos și-a împodobit bradul de Crăciun.

CITEȘTE ȘI: Iohannis s-a dat bătut. Președintele a recunoscut: „PSD a câștigat”

Alți actori români care au fost infectați cu Coronavirus

Victor Rebengiuc, un alt mare actor al României, a dezvăluit acum ceva vreme că a fost și el bolnav de Covid-19m, menționând că a avut doar o formă ușoară a bolii și a trecut destul de repede peste perioada mai grea, însă nu știe de unde s-a infectat.

„Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni cuminte, în casă, închis şi am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata”,a povestit Victor Rebengiuc la momentul respectiv.

Un alt nume greu din industrie este Horațiu Mălăele. Maestrul, deși aflat la o vârstă mai înaintată, a contractat virusul Sars-Cov-2, dar a reușit să câștige lupta cu acesta. De menționat este că actorul nu credea la început în existența virusului.

„În primul rând, ca foarte mulți nu am prea crezut că există, pe urmă era neîndoielnic că îl am și recuziunea spitalicească a fost groaznică pentru mine, singurul lucru care mi-a mai îndulcit viața acolo au fost minunații doctori care au stat pe lângă mine și fetele drăguțe din anturajul lor. Asta m-a mai îmbunat uneori, altfel am fost o perioadă disperat. Dar, omul trebuie să treacă și prin asta, să vadă cât de fantastică este viața altfel.

Am ajuns acasă, mi-am revenit și m-am apucat de treabă, Știam că există ceva, dar nu eram așa de sigur. Când m-a izbit, m-am deșteptat”, a spus Horațiu Mălăele, conform Alephnews.

Distribuie: