Poliția a intrat peste Ciutacu în casă! „Erau cu sărăcia aia de măscuță”

victor ciutacu
Victor Ciutacu, prezentatorul TV bolnav de Covid-19, a povestit cum s-a trezit cu Poliția peste el în casă, pentru o verificare de rutină.

„Descindere” la Victor Ciutacu acasă!

Victor Ciutacu a povestit cum a fost luat prin surprindere de polițiști. Bolnav de Covid-19, prezentatorul TV se află izolat la domiciliu, și nu se aștepta să primească o astfel de vizită.

Ba chiar mai mult decât atât, Ciutacu a declarat că ar fi așteptat un curier, nicidecum un om al legii care să-i verifice spiritul civic.

„E bizar. Așteptam să vină un curier cu lucruri pe care le comandasem pentru stricta necesitate a familiei. Dacă suntem în izolare evident că am apelat la mijloacele electronice de aprovizionare care au devenit deja clasice. În loc de curier, ne-am trezit cu doi polițiști la ușă, un el și o ea.

Au verificat la sânge casa lui Ciutacu!

Probabil fuseseră înștiințați de la DSP, aveau adresă, număr de telefon, aveau tot ce trebuie. Au venit să facă turul standard de verificare a celor care sunt în izolare sau în carantină”, a transmis realizatorul TV.

„Un consum inutil de resurse”

Prezentatorul TV nu a putut cataloga acest incident decât ca fiind un consum inutil de resurse, întrucât nu plănuia să părăsească locuința. Mai mult decât atât, Ciutacu a spus că judecând după modul în care au venit „cu sărăcia aia de măscuță”, o astfel de intervenție îi pune și pe ei în pericol.

„Părerea mea este că e un consum inutil de resurse și îi pun și pe copiii aceia absolut aiurea în pericol.

Erau îmbrăcați în uniforme și cu sărăcia aia de măscuță la gură despre care am văzut în ultimele zile cât de mult poate să protejeze.

În fine, am stat la o distanță corespunzătoare unii de ceilalți, noi nu am trecut de cadrul ușii, ei nu s-au apropiat. Ne-au mulțumit pentru că ne-au văzut și s-au dus mai departe să-și facă turul. Repet, probabil ar fi nevoie de poliție în cu totul și cu totul alte locuri”, a mai declarat el, conform DCNews.

Distribuie: