Meteo ANM. Temperaturile scad. Plouă trei zile fără oprire!

meteo anm ploaie vremea
ANM prezintă prognoza meteo. Meteorologii ne arată că vremea o ia razna, iar temperaturile scad și ami mult. Pouă fără oprire până luni!

ANM. Prognoză meteo pentru România

Meteo. Meteorologii de la ANM anunță ploi puternice în toate regiunile țării, cu șanse destul de mari să se transforme în ninsori abundente dacă temperaturile continuă să scadă.

De asemenea, prognoza actuală este centrată pe Capitală, unde au loc cele mai sesizabile schimbări meteorologice.

Cum va fi vremea în Capitală? Plouă până luni

Vremea rămâne destul de închisă în Capitală, ploile punând stăpânire pe întregul oraș. Nu doar că plouă, dar meteorologii ne dau de înțeles că vremea se păstrează așa până luni, ba chiar au emis și o informare de vreme rea, valabilă până la începutul săptămânii viitoare.

Va ploua, în general moderat cantitativ, însă vor fi posibile şi precipitaţii sub formă de lapoviță, întrucât temperaturile sunt așteptate să scadă.

Potrivit unei prognoze speciale, emisă de ANM pentru municipiul Bucureşti începând de sâmbătă, de la ora 10:00 și fiind valabilă până luni, la ora 10:00, vremea va fi rece, iar temperatura maximă în timpul zilei nu va depăşi 6 grade Celsius, meteorologii anunțând că sunt posibile scăderi bruște de temperatură ce vor conduce la transformarea ploii în lapoviță.

CEL MAI CITIT ARTICOL ROMÂNIA REALĂ: Spion KGB, agent dublu și ofițer MI6. George Blake, legenda Uniunii Sovietice a murit

Ce spune prognoza meteo ANM?

„Temporar va ploua în general moderat cantitativ – se vor acumula în jur de 15 – 20 litri/mp, iar pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică (26/27 decembrie) şi în primele ore ale zilei de duminică (27 decembrie) vor fi posibile şi precipitaţii sub formă de lapoviţă. Vântul va sufla moderat, cu intensificări începând din noaptea de sâmbătă spre duminică (26/27 decembrie), când la rafală se vor atinge viteze de 40 – 45 km/h”, arată prognoza ANM emisă pentru Capitală.

Când va mai ninge în România?

Meteorologii de la ANM au mai anunțat că există șanse foarte mari ca spre finalul lunii ianuarie iarna să lovească puternic România. Aceștia subliniază faptul că este posibil să ningă foarte puternic la finalul primei luni din 2021, întrucât temperaturile au deja o tendință mare să scadă.

Distribuie: