Primul rapper din India, plătit în cripto monede pentru un concert ca 50 Cent

primul rapper india plătit cripto concert
Este primul rapper din India care va fi plătit în cripto monede pentru un concert privat, așa cum 50 Cent a făcut în 2014 cu un album.

Primul rapper din India care plătit în cripto monede pentru un concert, așa cum 50 Cent a fost primul artist care a acceptat Bitcoin pentru un album în 2014.

Rapperul indian Raftaar acceptă criptomonede ca plată pentru următorul său concert din Canada.

„Am început cu pași mici în această direcție și toate meritele merg la managerul meu, Ankit Khanna pentru că mi-a transformat această dorință în realitate”, a declarat Raftaar.

Raftaar, un rapper indian, dansator, personalitate TV și compozitor de muzică, a apărut pe prima pagină a ziarelor în acest weekend.

Acest lucru se datorează faptului că Raftaar este „primul artist indian care a acceptat să fie plătit în criptomonede”.

Numele real al lui Raftaar este Dilin Nair.

Primul rapper din India, plătit în cripto monede pentru un concert ca 50 Cent

Concertul pentru care Raftaar va fi plătit în criptomonede are loc în spațiul virtual. Va dura o oră și „va avea loc” în Ottawa, Canada.

Concertul este doar pentru un grup privat de aproximativ 100 de persoane. Acesta este programat pentru a doua săptămână a lunii iulie.

„Am fost întotdeauna un admirator înflăcărat al tehnologiei blockchain.

Întotdeauna m-am întrebat de ce artiștii și managerii deopotrivă nu au explorat potențialul acestui mediu virtual”, a declarat Raftaar.

„Cu toate acestea, am făcut pași mici în această direcție și toate meritele merg la managerul meu, Ankit Khanna”, a mai spus el.

El nu a precizat și în ce critpo monedă va fi plătit. Este de așteptat ca el să primească Bitcoin sau Ethereum.

Khanna, partenerul de afaceri și managerul lui Raftaar, a declarat următoarele:

„În opinia mea, muzica va fi una dintre primele industrii care vor fi complet integrate în blockchain. Artistul poate lua legătura imediat cu publicul său. Fără a fi nevoie de intermediari”, a spus acesta, conform News.bitcoin.com.

Reamintim că în 2014, 50 Cent a devenit primul rapper care a acceptat bitcoin ca plată pentru munca sa.

El a fost plătit cu aproximativ 700 de bitcoini pentru vânzările albumului Animal Ambition.

La acea vreme un Bitcoin valora aprox. 662$. Acum, aceiași bitcoini valorează între 30.000 și 40.000$, ceea ce înseamnă că 50 Cent a câștigat între 21 și 28 de milioane de dolari pentru albumul său din 2014.

Robert Kiyosaki, despre Bitcoin: „Cea mai mare bulă. Aștept să fie 24.000$”

Distribuie: