Primul club sportiv de fotbal din UE, sponsorizat integral în Bitcoin

primul club sportiv ue sponsorizat bitcoin
PSD Eindhoven devine primul club sportiv de fotbal din UE care este sponsorizat integral în Bitcoin de un exchange cripto.

Iată primul club sportiv de fotbal din UE care va fi sponsorizat integral în Bitcoin. Clubul a semnat deja un acord pentru următoarele două sezoane de fotbal.

Clubul olandez de fotbal PSV a semnat un acord de parteneriat cu un exchange de cripto monede.

Sponsorizarea sa va fi plătită integral în Bitcoin.

„PSV este primul club din UE care a primit suma de sponsorizare în cripto”, a dezvăluit clubul de fotbal.

Clubul olandez de fotbal PSV, cunoscut și sub numele de PSV Eindhoven, a anunțat marți că va deține și păstra Bitcoin cu ajutorul exchange-ului de cripto monede Anycoin Direct.

Clubul sportiv profesionist din Eindhoven, Olanda, joacă în Eredivisie, cea mai înaltă divizie din fotbalul olandez.

Primul club sportiv de fotbal din UE, sponsorizat integral în Bitcoin

„PSV a semnat un parteneriat unic cu Anycoin Direct”, arată News.bitcoin.com.

„Întreaga sumă de sponsorizare va fi plătită în bitcoin. PSV este primul club din UE care a primit suma de sponsorizare în cripto”, se arată într-un comunicat.

Clubul a lucrat cu tehnologia crypto pentru prima dată la începutul acestui an pentru a vinde un NFT al victoriei din Cupa Campionilor din 1988 împotriva Benfica.

Anycoin Direct, un startup local din zona Eindhoven, va fi „partenerul oficial al PSV pentru următoarele două sezoane”, a confirmat clubul, elaborând: „Scopul principal este de a promova criptomonedele și Anycoin Direct în Europa”.

Anycoin Direct oferă cumpărarea și vânzarea a 28 de cripto monede.

Frans Janssen, director comercial la PSV, a comentat: „Posibilitățile și viitorul pe care le oferă lumea cripto monedelor sunt foarte promițătoare.

Ca club din inima regiunii Brainport, inovăm mereu. Cripto moneda se încadrează bine în această imagine”.

Anunțul PSV mai arată că imediat după semnarea înțelegerii cu Anycoin Direct, Janssen a creat portofele bitcoin pentru a facilita acordul de parteneriat.

Distribuie: