Pepe și Raluca Pastramă renunță la divorț?! Iubirea lor nu s-a stins

pepe raluca pastrama versuri divort
Pepe a cântat o melodie pe care nu a mai auzit-o nimeni, iar fanii spus că este pentru Raluca Pastramă. Cei doi ar putea renunța la divorț!

Pepe renunță la divorț? Versuri noi pentru Raluca Pastramă

Pepe a cântat o piesă foarte veche, compusă acum 14 ani, intitulată „Aș vrea să te iert”. Nu se știe încă dacă artistul a interpretat-o sub formă de dedicație pentru Raluca, n cotnextul divorțului, dar piesa sună cam așa:

„De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt câteva dintre versurile scrise de Pepe acum mai bine de 14 ani.

Cum a aflat Pepe că Raluca îl înșală?

„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08.09.2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat dacă asta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-ma să dau detalii în acest sens.

La început a negat totul… dar lucrurile se „legau” prea bine!

La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene”, se arată în declarația făcută de Pepe la instanță.

„Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvent pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați.

Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2020 mi-a solicitat roțile de iarnă de la autoturism motivând că se strică vremea.

De asemenea, mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2020 până în data de 08.11.2020, acestea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat”, a spus Pepe, conform RomaniaTV.

Distribuie: