Anna Lesko, surprinsă cu o vedetă în baie! Cele mai fierbinți imagini din România

anna lesko 2
Celebra cântăreață Anna Lesko reușește să surprindă din nou, de această dată cu o apariție fierbinte din baie. Cu ce vedetă era în cadă?!

După divorțul lui Pepe care a acaparat întreaga presă, atenția se îndreaptă direct către Anna Lesko. Ce a mai făcut vedeta acum?!

Cântăreața Anna Lesko și Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, au încins internetul după o „ședință foto” extrem de HOT. Cei doi artiști au fost surprinși împreună în baie, mai exact în cadă.

Imaginile fierbinți vorbesc de la sine, dar totuși fanii și-au dorit să discute despre ultima escapadă a artistei, așa că au lăsat mii de comentarii la postarea făcută de Anna Lesko.

CITEȘTE ȘI: Alexandra Stan a încins toți bărbații din România. Apare aproape goală! Foto viral

Anna Lesko și-a anunțat fanii că va scoate o nouă melodie

„Hey, dragii mei. Am venit cu o nouă nebunie, o nouă colaborare. Vi-l prezint pe @bogdan.mocanu.official și Eu cu tine, tu cu mine”, a fost anunțul Annei Lesko.

Comentariile n-au întârziat să apară la poza postată de Anna.

  • „Ați dus muzica la alt nivel cu această colaborare! Mare voce are băiatu”.
  • „Credeam că ai respect și tu pentru talentul tau, însă ai ajuns să faci melodii cu toți afonii”.
  • „Dacă voiam să ajung cântăreț mergeam la puterea dragostei”.
  • „Ai ajuns să colaborezi cu toți retardații”.
  • „Ți-a scăzut statutul, sincer”.

Acestea au fost câteva dintre comentariile lăsate de admiratorii cântăreței. Chiar dacă unele dintre ele sunt răutăcioase, cântăreața de acceptă pe toate.

Te-ar putea interesa și: Tzanca Uraganu, probleme grave cu poliția. Fosta soție l-a turnat

Cine i-a luat apărarea?!

„Ce mai comentarii de rahat. Pornografie, manelista etc.. Dar ce? Îi dați voi să mănânce? Ați facut sex cu ea și nu v-a plătit? Ce aveți, măi fraților, cu femeia? Trebuie neapărat să traiască după principiile voastre ca să fiți voi fericiți și să nu o mai catalogați aiurea? Moraliștii lui pește..uitați-vă la voi.

Atât timp cât nu jignește cu nimic, nu intra în viața voastră cu picioarele nu mai scrieți aberații. Un cuvânt bun da, ați putea scrie, dar na v-ați învățat să vă trăiți propiile frustrări prin viața altora. V

orba lui Bendeac…fimea-ar scârbă de falsele voastre principia”, a fost mesajul unui internaut care o apără cu toată puterea pe Anna Lesko, scrie Cancan.

Distribuie: