Miracol: un bărbat și un copil din Suceava au fost loviți de fulger, dar trăiesc!

miracol bărbat copil suceava loviți fulger
Este un adevărat miracol: un bărbat și un copil din Suceava au fost loviți de fulger în timpul zilei de luni, dar trăiesc, spune sursele.

Miracol: un bărbat și un copil din Suceava au fost loviți de fulger, dar trăiesc!

Un bărbat în vârstă de 48 de ani și un băiat de 15 ani au fost loviți de un trăsnet într-o pădure din zona localităţii Ciumârma.

Ambele victime au suferit arsuri și primesc ajutor medical, a anunțat luni ISU Suceava.

Conform sursei citate, la faţa locului intervin două echipaje SMURD, unul de prim ajutor (EPA) şi un altul de terapie intensivă mobilă (TIM), ajutaţi de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Deoarece zona forestieră este greu accesibilă, a fost trimisă la faţa locului şi autoşenilată.

Miracol: un bărbat și un copil din Suceava au fost loviți de fulger, dar trăiesc!

În sprijinul pompierilor mai intervin echipe de jandarmi şi salvamontişti, scrie Agerpres.

Ambele persoane, un bărbat de 48 de ani şi un băiat de 15 ani, sunt conştiente şi cooperante. La o primă evaluare medicală, bărbatul prezenta arsuri la nivelul picioarelor, iar băiatul arsuri pe spate.

Cele două victime au fost preluate de ambulanţe şi sunt în drum spre UPU Suceava, unde vor fi reevaluaţi din punct de vedere medical.

Meteo ANM: val de caniculă tropicală în toată țara, toată săptămâna

Deși în unele zone din țară există furtuni puternice, acum trebuie să ne așteptăm la caniculă.

Cei de la ANM au emis mai multe avertizări de caniculă în toată țara. Temperaturile vor depăși 40 de grade Celsius în majoritatea zonelor din țară.

Mai multe valuri de caniculă tropicală au lovit România în ultimele 2 săptămâni. Meteorologii spun că și următoarea săptămână vom avea parte de temperaturi extreme.

Se recomandă evitarea deplasărilor care nu sunt neapărat necesare. De asemenea, autoritățile îi sfătuiesc pe cetățeni să se hidrateze corespunzător. Nu este de glumă când vine vorba de astfel de temperaturi ridicate.

Deja a fost emis un Cod Galben de caniculă valabil în aproape toată țara.

Distribuie: