Mihai Voropchievici, runele dragostei: horoscop special pentru fiecare zodie

mihai voropchievici horoscop runele dragostei
Mihai Voropchievici ne aduce runele dragostei: de această dată avem parte de horoscop foarte special pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici, runele dragostei: horoscop special pentru fiecare zodie.

Horoscopul cu rune este unul dintre cele mai căutate, mai ales când este realizat de maestrul Voropchievici.

De această dată, marele numerolog al României a interpretat o serie de rune ciudate și mistice pentru a afla cum stă fiecare zodie la capitolul dragoste.

Iată mai jos ce are de spus maestrul despre acest subiect.

Mihai Voropchievici, runele dragostei: horoscop special pentru fiecare zodie

Berbec

Pentru Berbeci toamna asta vine cu o surpriză: vor găsi iubirea într-un nou capitol al vieții lor. Au parte de un nou început și o serie neașteptată de schimbări care le dau toate planurile peste cap.

Chiar dacă au unele îndoieli, nativii trebuie să știe că sunt fix acolo unde trebuie.

Taur

Taurii nu trebuie să alerge prea mult după cai verzi pe pereți. Nu căutați prea mult, iubirea e la voi, în mâna voastră. Universul vă aduce exact ce vă doreați – un partener aflat lângă voi, care vă ține de mână.

Chiar dacă nu vă dați seama, el este sufletul vostru pereche!

Gemeni

Neprevăzutul vine peste Gemeni. Un partener din trecut reapare în peisaj și totul e mai frumos acum.

Dacă reușești să nu mai pui la suflet dezamăgirea, vei avea parte de o dragoste ca în povești. Porniți la drum cu încredere!

Mihai Voropchievici, runele dragostei: horoscop special pentru fiecare zodie – Rac

Racul găsește iubirea în sufletul care îi este sortit. Astrele au surprize foarte speciale pentru acești nativi.

Le vor scoate în cale sufletul pereche sau acea persoană care să îi completeze și să le arate ce înseamnă să iubești cu adevărat.

Veți trăi din plin fiecare moment!

Leu

Pretențiosul Leu găsește iubire în această toamnă în lucrurile mărunte. Nu mai trebuie să caute lucrurile mărețe.

E momentul să învețe ce contează cu adevărat, să își deschidă sufletul, să iasă din zona de confort, să experimenteze și să fie recunoscător. Trăiți cu bucurie aici și acum!

Fecioară

Fecioarele găsesc iubirea în oamenii din jurul lor. Încercați să vă apropiați și mai mult de oameni și să creați niște legături speciale cu ei.

Să empatizați și să le fiți alături. E o perioadă foarte bună pentru a construi relații deosebite, mature, încărcate de dragoste adevărată.

Balanță

Balanțele găsesc iubirea în momentul prezent. Nu contează ce va fi mâine sau ce a fost ieri. Astrele te sfătuiesc să renunți la trecut, să îți vindeci inima, astfel încât să poți trăi clipa prezentă.

În această perioadă ai ocazia să îți dai seama cine ești tu cu adevărat, să faci ce îți place și să te bucuri de viață.

Mihai Voropchievici, runele dragostei: horoscop special pentru fiecare zodie – Scorpion

Scorpionul va găsi iubirea doar în recunoștință!  Învață să fii recunoscător pentru viața pe care o trăiești și vei vedea cât de fericit te vei simți în sufletul tău.

Toamna îți aduce surprize interesante din care vei învăța ce contează cu adevărat și cum poți găsi cea mai pură formă de iubire din Univers.

Săgetător

Săgetătorii pot găsi iubirea în pasiunile pe care le au. Au parte de niște schimbări frumoase, care le vor umple sufletul de bucurie.
Găsești iubirea acolo unde nu ai căutat-o niciodată – în hobbyuri.

Fă-ți timp pentru ceea ce contează, concentează-te pe activitățile care te fac fericit/ă.

Capricorn

Un nou horoscop cu rune pentru Capricorni. Capricornii găsesc fericirea în membrii familiei. Simți nevoia să te conectezi la un alt nivel, mai profund, și îți faci mai mult timp pentru a le fi în preajmă și a-i înțelege.

E un fel de întoarcere la origini.

O perioadă interesantă în care nativii vor reuși să se vadă prin proprii ochi, să își dea seama că trebuie să facă unele schimbări la propria persoană.

Vărsător

Vărsătorul găsește iubirea în sufletul propriu. E un fel de întoarcere în propria matcă.

Toamna are o veste neașteptat de frumoasă pentru acești nativi: veți găsi iubirea adevărată și nu o veți pierde niciodată! Ea nu e în altă parte decât în sufletul vostru! Deschideți-i portița să iasă afară.

Petrece în această perioadă mai mult timp cu tine, iubește-te necondiționat, redescoperă-te!

Mihai Voropchievici, runele dragostei: horoscop special pentru fiecare zodie – Pești

Peștii găsesc iubirea acolo unde nu o caută. Universul vă pregătește una dintre cele mai frumoase surprize în toamna acestui an. Aveți ocazia să găsiți iubirea unde nici prin cap nu vă trecea.

Poate fi într-un coleg de la locul de muncă sau într-un prieten foarte apropiat pe care până acum l-ai văzut cu alți ochi. Spune maestrul la Antena3.

Distribuie: