Kim Kardashian, aproape goală într-un jacuzzi: lovitură după divorț?! Foto

kim kardashian goala jacuzzi divort
Kim Kardashian, fosta soție a lui Kanye West, a apărut aproape goală într-un jacuzzi: să fie o lovitură pentru rapper după divorț?!

Kim Kardashian, aproape goală într-un jacuzzi: lovitură după divorț?! Kim Kardashian este cunoscută pentru ținutele sale extravagante, dar și pentru trupul său de invidiat.

Așa că vedeta s-a asigurat în timpul ultimului episod al emisiunii „Keeping up with the Kardashians” că lumea nu o va uita.

Kim, în vârstă de 40 de ani, a intrat într-un jacuzzi alături de surorile sale Kourtney și Kendall Jennes. Toate trei și-au etalat trupurile sculptate la sala de fitness în jacuzzi.

Acțiunea avea loc pe faimosul lac Tahoe, în timpul unei excursii de familie.

Așa cum ne-a obișnuit, Kim Kardashian a fost perfectă. Imaginile o surprind în timp ce se dezbracă și rămâne aproape goală.

Kim Kardashian, aproape goală într-un jacuzzi: lovitură după divorț?!

Bineînțeles, fiind un serial de familie, vedeta nu s-a dezbrăcat complet. A rămas însă într-un costum de baie care să-i pună în lumină atuurile.

Cupele sutienului erau în formă de triunghi, neacoperind întregul bust generos al vedetei.

Apoi, și-a prins părul într-un cos pentru a nu se uda și a stat de vorbă cu surorile ei. Nici ele nu s-au lăsat mai prejos și s-au îmbrăcat la fel de provocator.

Kourtney era îmbrăcată cu un costum de baie culoare verde neon. Kendall a ales ceva mai clasic: un costum negru, simplu.

În contextul recentului său divorț de Kanye West, Kim a explicat ce caută la viitorul partener.

În timpul episodului, filmat înainte de divorțul celor doi, Kim a povestit ceva interesant. Ea a declarat că își dorește să fie într-o relație cu cineva care să se antreneze cu ea. Mai mult decât atât, vedeta a spus că alesul trebuie să se uite cu ea la seriale.

A avut un moment în care a reflectat asupra relației sale cu Kanye West. În timpul unei conversații cu mama sa, Kris Jenner, Kim a dezvăluit că a și-a atins fiecare scop, doar că nu are pe cineva alături de care să se bucure.

„Am tot ce îmi doresc, orice extravaganță. Orice îți poți imagina. Dar… cred că sunt pregătită pentru experiențele mai mici. Mai însemnate”, i-a spus Kim mamei sale, conform Dailymail.

kim kardashia goala

Kim Kardashian, devastată: fostul soț Kanye West, surprins la braț cu altă femeie

Distribuie: