JPMorgan, analiza pieței Bitcoin: când va crește din nou prețul cripto monedei

jpmorgan analiza bitcoin crește prețul
Un analist financiar al JPMorgan a realizat o analiză a pieței Bitcoin și ne spune când va crește din nou prețul cripto monedei.

JPMorgan, analiza pieței Bitcoin: când va crește din nou prețul cripto monedei.

Un analist de la banca de investiții JPMorgan a prezis că scăderea prețului Bitcoin se va termina probabil atunci când dominanța cripto monedei va crește din nou peste 50%.

„Cred că acesta este un alt indicator de urmărit pentru a stabili când se va termina Bear Market”, a explicat analistul firmei.

Analistul de la JPMorgan, Nikolaos Panigirtzoglou, și-a împărtășit punctul de vedere cu privire la momentul în care se așteaptă ca actuala scădere a Bitcoin să se încheie.

Într-un interviu acordat CNBC, analistul a explicat că scăderea prețului Bitcoin se va încheia probabil atunci când cota de piață a cripto monedei  va urca din nou peste 50%.

JPMorgan, analiza pieței Bitcoin: când va crește din nou prețul cripto monedei

El a explicat:

„Un număr sănătos, în ceea ce privește cota de piață a Bitcoin ca procent din plafonul total al pieței cripto, este de 50% sau mai mare. Cred că este un alt indicator pentru a afla dacă Bear Market s-a terminat sau nu”, a explicat Nikolaos.

„A fost ca 60% la începutul lunii aprilie”, a reamintit analistul JPMorgan.

El a adăugat că cota de piață relativ scăzută a Bitcoin a fost un semnal negativ. Sugerează că interesul pentru BTC rămâne relativ modest.

Cu toate acestea, Panigirtzoglou a subliniat că cota de piață a Bitcoin a crescut în ultimele săptămâni.

Poziția dominantă a Bitcoin este în prezent de aproximativ 46%. Prețul BTC se ridică la 35.370 USD în acest moment.

În timp ce analistul JPMorgan vede puține semne că marii investitori cumpără scăderea bitcoin, el a remarcat:

„Fluxul de fonduri ETH a încetinit în ultimele două până la trei săptămâni, în același timp cu fluxul fondurilor pentru Bitcoin care a crescut.

Asta înseamnă că există o oportunitate bună pentru investitorii instituționali. Aceștia ar putea cumpăra Bitcoin. Dar în același timp să vândă alte cripto monede”, a spus el.

Săptămâna trecută, un alt analist JPMorgan a spus că piața cripto se vindecă, chiar dacă nu este încă sănătoasă.

În plus, perspectivele pe termen scurt pentru piața cripto sunt „tentante”, a adăugat analistul, conform News.bitcoin.com.

Panigirtzoglou a declarat la începutul acestei luni că a existat „o dezvoltare neobișnuită” a interesului pentru Bitcoin.

John McAfee și ferma secretă de Bitcoin din subsolul unui hotel din Spania

Distribuie: