Imagini cu Aleksei Navalnîi în închisoare. Ce face, de fapt, oponentul lui Putin?

imagini aleksei navalnii inchisoare
Primele imagini cu Aleksei Navalnîi în închisoare au devenit deja virale pe internet, întrucât opoziția sa luptă pentru a-l discredita.

Au apărut primele imagini cu Aleksei Navalnîi din închisoare.

Kremlinul a lansat luni o propagandă agresivă împotriva lui Aleksei Navalnîi. Au fost difuzate imagini cu liderul opoziției din închisoare.

Un fost spion rus care acum este reporter a fost trimis la închisoare pentru a se întâlni cu Navalnîi și a-i expune minciunile.

Capturile CCTV îl arată pe Aleksei Navalnîi cu capul ras, plimbându-se cu o ceașcă de ceai în mână.

Liderul opoziției ruse pare să se certe cu un gardian de la Penitenciarul Pokrov.

Imaginile au fost surprinse pe data de 26 martie 2021.

Imagini cu Aleksei Navalnîi în închisoare

Asta vine după ce opozantul în vârstă de 44 de ani a intrat în greva foamei săptămâna trecută. El a declarat că gardienii nu îl lasă să doarmă și îl trezesc în timpul nopții.

De asemenea, Aleksei Navalnîi a dezvăluit ca nu a fost lăsat să meargă la doctor deși acuza dureri mari de spate și de picior.

Aliații opozantului au declarat în urmă cu o săptămână că doctorul ales de ei nu l-a putut vizita pa Navalnîi în închisoare.

În schimb, aceștia au spus că Maria Butina, gazda unui mare show TV din Rusia, care a făcut închisoare în SUA pentru că era spion, a apărut la închisoare cu o întreagă echipă de filmare.

„În schimbul unui doctor, la Aleksei Navalnîi a ajuns astăzi Butina, un propagandist de la Canalul RT. Era acompaniat de mai multe camere de filmat”, se arată pe contul oficial al echipei lui Navalnîi.

Aceștia au mai spus că Maria Butina a râs de Aleksei Navalnîi spunând că „aceea este cea mai comodă și cea mai bună închisoare din Rusia”, arată Dailymail.

Doctorul Alexei Barinov a declarat pentru Reuter că „avocații lui Navalnîi l-au rugat să îl trateze și că au vorbit cu oficialii închisorii să îl lase să intre sau să-l transporte pe Navalnîi la o clinică specială”.

„Așteptăm o decizie de la FSIN (n.r. serviciile închisorii)”, a mai spus acesta.

Imaginile de pe CCTV îl arată pe Aleksei Navalnîi cum se plimbă prin închisoare. Imaginile au fost difuzate de postul pro-Kremlin Media.

Acestea ar fi putut fi făcute publice doar cu aprobare de „sus”.

Raportul întocmit ulterior îl prezintă pe Navalnîi proiectând o imagine de martir. Imaginile însă contrazic ce spune liderul opoziției.

Aparent condiția sa nu este atât de precară, mai notează publicația.

Aleksei Navalnîi a ajuns într-un „lagăr de concentrare”. A fost ras în cap – foto

Distribuie: