Gigi Becali, plin de nervi, a căzut pradă emoțiilor: „Nu mai pot, bă, să tac. Ești un hoț”

gigi becali nervi furie fcsb
Gigi Becali, plin de nervi și cuprins de furie a acționat în consecință, făcând declarații tulburătoare pentru lumea fotbalului

Milionarul Gigi Becali s-a lăsat cuprins de nervi și furie și a făcut dezvăluiri incendiare din lumea fotbalului.

Marți seară, în timpul unei emisiunii televizate, Gigi Becali a cedat în fața presiunii. El a dezvăluit ce „greșeli” fac arbitrii și cum FCSB este dezavantajată de aceștia.

Milionarul din Pipera nu a mai rezistat și a răbufnit, oferind o reacție atipică pentru modul său de a fi din ultima vreme.

„Recunosc că fac păcate acum, dar nu poţi aşa! Se greşeşte, greşesc oamenii, n-am nimic cu oamenii care greşesc, dar asta nu e greşeală!

Mingea este în dreptul lui Vlad şi ăla îl loveşte pe Vlad în burtă, cum să dai 11 metri?

Înseamnă că eşti hoţ! Nu vezi că îl împinge pe Miron? Eşti hoţ!”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, cuprins de nervi și furie: „E greu ca hoțul să fie furat”

„Nu credeam că o să mai jignesc oamenii aşa, dar nu pot suporta hoţia! ! Camora a pus mâna pe minge în faţa lui Istvan Kovacs şi nu am primit penalty.

CFR nu poate să fie furată! E greu ca hoţul să fie furat, nu vreau să spun mai mult. Noi trebuia să avem şase puncte în plus faţă de CFR acum!

Kovacs nu este arbitru de 2 lei să greşească, nu e prost, este experimentat. Fac păcate, dar n-am ce să fac! Popa a inventat 11 metri şi după nu a văzut 11 metri la Miron.

Nu mai pot, bă, să tac! Ce vină are Vassaras că e Kovacs hoţ? Are şi el o vină, că nu-l dă afară din arbitraj”, a declarat Gigi Becali.

Cine l-a mai supărat pe Becali?

„Nu ştiu cine face delegările. N-ai cum să inventezi un 11 metri dacă nu eşti hoţ.

Vlad a fost lovit cu piciorul în stomac, cum să fie 11 metri? Nu mă interesează opinia lui Porumboiu, nu vreau să mă cert cu el. Nici când am făcut eu puşcărie nu se fura aşa!

Nu pot să intru într-un război cu toată lumea care cred eu că e implicată.

Au pus din nou morişca în mişcare, nu ştiu cum, dar au făcut-o. Nu vreau să dau nume.

Kovacs a furat şi după a fost delegat imediat. Sunt atât de supărat de Kovacs şi Popa, încât nu mă mai interesează nimic”, a mai declarat Becali la DigiSport.

Distribuie: