Doliu în presa românească. Cel mai mare critic al lui Iohannis a murit!

marius albin marinescu critic iohannis
Presa românească este în doliu. Jurnalistul Marius Albin Marinescu, cel mai mare critic al președintelui Klaus Iohannis a murit.

Doliu în presa din România

Un mare critic al președintelui Klaus Iohannis, care i-a urmărit îndeaproape „mișcările”, jurnalistul Marius Albin Marinescu, a murit. Din primele informații oferite de colegul să de breaslă Bogdan Tiberiu Iacob reiese că acesta s-a stins din viață la reședința sa din Sibiu.

Marius Albin Marinescu era redactorul-șef al site-ului „Justițiarul” din Sibiu. De asemenea, era recunoscut ca fiind primul ziarist pe care GCS Grupul de Comunicare Strategică l-a „interzis” chiar în primăvara acestui an pentru că ar fi răspândit știri false cu privire la pandemia de Covid-19 ce abia începuse în România.

NU RATA: Doliu în politică. Încă o urmă neagră lăsată de Covid-19

Cel mai mare critic al lui Iohannis a murit

„Totodată, el este și autor al celor mai spectaculoase dezvăluiri, în timp, despre actualul președinte, încă de pe vremea cînd acesta era primar la Sibiu. E vorba în special de afacerile cu case ale lui Iohannis și ale soției sale, dezvăluiri făcute într-o perioadă în care aproape toată presa sibiană îi cînta doar osanale actualului președinte.

În urmă cu mai mulți ani, Albin Marinescu i-a fost chiar contracandidat lui Iohannis la primăria Sibiu, din partea PNȚCD, ulterior el consolidîndu-și poziția, prin zeci de articole, de cel mai îndîrjit critic al lui Klaus Iohannis și autor, chiar, al unor plîngeri penale împotriva acestuia”, relatează Bogdan Tiberiu Iacob pentru publicația Inpolitics.

CITEȘTE ȘI: Iohannis s-a dat bătut. Președintele a recunoscut: „PSD a câștigat”

Informații mai puțin știute despre Marius Albin Marinescu

Jurnalistul Marius Albin Marinescu este „celebrul” personaj care a dezvăluit afacerile președintelui Klaus Iohannis, mai exact afacerile cu case. În aceste business-uri era implicată și soția lui Iohannis, pe vremea când era doar primar al Sibiului.

Nu multă lume cunoaște acest aspect despre Marius Albin, dar în anul 2008 i-a fost contracandidat lui Iohannis la primăria Sibiu, din partea PNȚCD.

Distribuie: