De ce și-a înșelat Cristi Borcea soțiile? Adevărul spus fără rețineri

cristi borcea inselat
Cristi Borcea, marele patron al clubului Dinamo, a recunoscut că și-a înșelat fostele soții și a dezvăluit ce l-a împins la aceste gesturi.

De și-a înșelat Cristi Borcea fostele soții?

Un subiect controversat printre fanii Dinamo. Se știa că Cristi Borcea și-a înșelat soțiile, dar nimeni nu cunoștea motivele care l-au împins la acest gest.

Borcea a dezvăluit motivul pentru care toate căsniciile sale au eșuat. În afară de cea cu Valentina Pelinel.

Fostul patron de la Dinamo are nouă copii făcuți patru femei.

Borcea a dezvăluit că toate relațiile s-au terminat chiar din cauza lui, femeile din viața sa nesuportându-i infidelitățile.

„De fiecare dată când m-am căsătorit, am crezut ca e pentru toată viața, dar tentațiile mari. Să am 1.90, să am bani și putere. Eu am vrut să rămân și cu Alina și cu Mihaela, dar toate drumurile au dus la Valentina.

Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, dar niciodată nu am crezut că o să divorțez pentru că mă duc prin cluburi și nu reușesc să fiu fidel”, a spus Cristi Borcea.

A lovit Borcea vreo femeie?

Întrebat dacă a lovit vreodată o femeie, Cristi Borcea a răspuns: „Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu a fost aşa. În alt context, da, nu cât am fost în penitenciar”.

Nu multă lume știe acest detaliu din viața lui Cristi Borcea, dar acesta a încercat să se sinucidă când a intrat la închisoare.

Era chiar prima zi în care a ajuns la Penitenciarul Poarta Albă. De ceva vreme avea probleme de sănătate și lua multe pastile.

De cum a intrat pe poarta cu sârmă ghimpată, Borcea a vrut să ia un pumn din pastilele pe care le avea cu el.

„Nu am fost regele închisorii. În prima noapte am vrut să iau toată punga cu pastile, pe care le luam de când am pierdut campionatul de Urziceni. Tot ce s-a scris despre condiţiile din penitenciar nu este adevărat. Nu am avut condiţii diferite faţă de orice alt deţinut”, a mai spus Cristi Borcea, conform Cancan.

Citește și: Helmut Duckadam, ademenit de Rege și împușcat de Ceaușescu. Un destin tragic?

Distribuie: