Cum se repară sufletele? Lidia Fecioru, secret astral suprem

lidia fecioru reparat suflete
Lidia Fecioru face o nouă dezvăluire monumentală despre energia spirituală pe care o avem cu toții și despre cum reparăm sufletele îndurerate.

Lidia Fecioru, despre sufletele îngenunchiate

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem repara sufletele îngenunchiate de durere și a povestit despre o „super putere” astrală pe care foarte mulți oameni o posedă, dar nu sunt conștienți de existența ei.

Lidia Fecioru vine cu un sfat extrem de important pentru oameni, pentru ca aceștia să-și poată acces energia astrală prin care se pot vindeca atât pe ei, cât și pe cei dragi lor.

„Dacă a încercat viața să mă ia la mișto, o să o iau și eu pe ea, așa că și vouă vă doresc la fel. Luați lucrurile nu foarte în serios pentru că nu totul contează atât de mult.

Încercați să aduceți spiritul de glumă în viața voastră pentru că oamenii triști se îmbolnăvesc, tristețea îmbolnăvește sufletul, mintea, nu mai putem fi raționali și nu mai putem fi obiectivi cu problemele noastre atunci când suntem triști.

Creați-vă vise pentru că universul funcționează.

Roata se învârte oricum, chiar și dacă este pătrată”, a dezvăluit Lidia Fecioru la Antena3.

CITEȘTE ȘI: Mihai Voropchievici: „Asta pățesc zodiile în primele zile din 2021”

Oamenii cu două fețe și rolul lor în viața noastră

Lidia vorbește despre cum putem identifica oamenii cu două fețe, dar și despre cum ar trebui să ne comportăm în preajma lor.

„Toți oamenii sunt personalități duble, fețe duble, cu mască. Prima este cea bună, frumoasă, excepțională, a doua apare când este mult prea folosită prima. Cu alte cuvinte în momentul în care persoana respectivă obosește sau pur și simplu uită că se dădea drept altcineva”, a spus aceasta.

Lidia Fecioru susține că cel mai bine pentru viitorul nostru este să îi ținem aproape pe cei care ne spun mereu adevărul, chiar dacă sunt conștienți că asta ne-a putea durea foarte tare. Niciodată un om cinstit, care spune adevărul cu orice preț, nu va putea să-ți facă mai mult rău decât unul care te minte constant.

„Să valorifici la justa valoare şi chiar mai mult pe cel care îţi spune adevărul în faţă. Pentru că aceşti oameni niciodată nu te vor lovi în spate”, a mai spus ea.

NU RATA: Horoscop 4 ianuarie 2021. Patru zodii au atras energii ciudate

Distribuie: