Cripto moneda Dogecoin își ia avânt din nou?! Apar nume grele în proiect

cripto moneda dogecoin
Cripto moneda Dogecoin își ia avânt din nou?! Apar deja mai multe nume grele în acest proiect apreciat de milioane de oameni la nivel global.

Cripto moneda Dogecoin își ia avânt din nou?! Apar nume grele în proiect.

Fundația Dogecoin a fost reinventată cu „un nou obiectiv” pentru a accelera dezvoltarea Dogecoin.

Printre consilierii fundației se numără cofondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, și Jared Birchall, managerul biroului familiei CEO-ului Tesla, Elon Musk.

Fundația Dogecoin a fost reînființată „cu un accent reînnoit pe sprijinirea ecosistemului Dogecoin, a comunității și promovarea viitorului blockchain-ului Dogecoin”, a anunțat fundația.

După ce a fost inactivă timp de mulți ani, fundația a scris luni pe Twitter: „Ghici cine s-a întors!”.

Subliniind că „nu este aici pentru a prelua controlul proiectului Dogecoin Core”, fundația a explicat:

„Suntem aici pentru a accelera efortul de dezvoltare prin sprijinirea actualului Dogecoin Core și a viitorilor dezvoltatori Dogecoin pentru a lucra cu normă întreagă prin sponsorizare, precum și prin oferirea unei experiențe frumoase pentru noii contribuitori care speră să ajute la proiect”. Arată News.bitcoin.com.

Cripto moneda Dogecoin își ia avânt din nou?! Apar nume grele în proiect

Fundația Dogecoin este o organizație non-profit înființată în 2014 de membrii echipei Dogecoin pentru a oferi „Suport pentru criptomoneda Dogecoin”.

Organizația este, de asemenea, responsabilă pentru apărarea mărcii Dogecoin „pentru a preveni abuzurile și frauda”. Și pentru a stabili „O foaie de parcurs și o guvernanță pentru viitorul Dogecoin”.

Fundația a spus că „deține marca Dogecoin și logo-ul Dogecoin și le va menține pentru comunitate”.

Site-ul fundației enumeră patru consilieri: Jared Birchall, Max Keller, Shibetoshi Nakamoto (Billy) și co-fondatorul Ethereum Vitalik Buterin.

Birchall, fost director executiv Morgan Stanley, este un apropiat al CEO-ului Tesla, Elon Musk.

El este directorul general al biroului familiei lui Musk, Excession.

Buterin a vorbit anterior despre o posibilă colaborare între Dogecoin și Ethereum.

„Dacă putem avea un pod sigur Doge-to-Ethereum. Ar fi uimitor”, a spus el în iunie.

Ceilalți consilieri sunt dezvoltatorul Dogecoin Core Max Keller și co-creatorul Dogecoin Billy Markus (cunoscut și sub numele de Shibetoshi Nakamoto).

Vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.

Distribuie: