Cornelia Catanga a murit de Covid-19. Doliu în lumea lăutărească

Cornelia catanga murit covid-19
Astăzi, 26 martie 2021, Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de Covid-19. Artista a fost internată la un spital din București.

Cornelia Catanga a murit de Covid-19 la vârsta de 63 de ani.

Cornelia Catanga a murit de Covid-19

Cornelia Catanga era infectată cu noul coronavirus. Artista de muzică lăutărească era internată la Spitalul Universitar din București.

UPDATE: Conform jurnaliștilor de la Antena 3, artista s-ar fi tratat cu ivermectină la domiciliu.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles.

Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid.

Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a declarat jurnalista Mara Bănică.

Se pare că regretata artistă a suferit și un stop cardio-respirator. Medicii nu au mai putut să o resusciteze. Totul s-a întâmplat în jurul orei 4:00.

Jurnalista Mara Bănică a fost cea care a anunțat vestea tristă despre artistă pe Facebook.

Recent, a fost ziua de naștere a artistei, pe 9 martie și împlinise 63 de ani.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpadit. Sunt împietrită, efectiv.

Un stop cardio-respirator, suprapus cu un COVID a răpus o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a declarat Mara Bănică în acestă dimineață pe o rețea de socializare, scrie Cancan.

Mesajele nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare. Fanilor nu le vină să creadă că artista a încetat din viață.

„Sunt șocată de pierderea doamnei Catanga. Am cunoscut-o personal. Era un om minunat. Condoleanțe familiei și multă putere!”

„Nu pot să cred așa ceva, așa un om minunat si blând, să piară atât de fulgerator. Dumnezeu să o odihnească în pace sufletul.”

Acestea sunt doar câteva din miile mesaje lăsate de fani.

Citește și: Grevă de proporții la metrou în București: angajații Metrorex stau pe șine

Reamintim că, Răzvan Tomescu, marele comentator sportiv de la Radio România Actualități și fost jucător de polo de performanță, a murit la începutul lunii decembrie din cauza Covid-19, la vârsta de 53 de ani.

Cariera sa a fost marcată de faptul că era singurul comentator sportiv al României care a comentat opt ediții ale jocurilor olimpice, fie ele de iarnă sau de vară.

Răzvan a fost internat la Spitalul Municipal din București imediat cum a fost testat pozitiv pentru Covid-19, dar din păcate, la vârsta de 53 de ani a pierdut lupta cu temutul virus chinezesc.

Distribuie: