Compania Microstrategy a cumpărat 13.000 de Bitcoin, de 489 de milioane de dolari

microstrategy cumpărat bitcoin
Michael Saylor, directorul de la Microstrategy a anunțat că compania sa a cumpărat 13.000 de Bitcoin în valoare de 489 de milioane de dolari.

Compania Microstrategy a cumpărat 13.000 de Bitcoin.

Compania a plătit un preț de achiziție de aproximativ 489 de milioane de dolari.

CEO-ul companiei, Michael Saylor, a dezvăluit cea mai recentă achiziție pe Twitter. Firma are acum peste 100.000 de bitcoini în posesia sa.

Firma lui Michael Saylor, Microstrategy, deține acum aproximativ 105.085 de bitcoini pe care i-a cumpărat pentru aproximativ 2,741 miliarde de dolari.

Folosind media de cumpărare, compania spune că a achiziționat toate BTC la aproximativ „26.080 USD pe bitcoin, incluzând și taxele”.

Ca de obicei, CEO-ul Microstrategy Michael Saylor a scris pe Twitter despre asta.

Compania Microstrategy a cumpărat 13.000 de Bitcoin, de 489 de milioane de dolari

„Începând cu 21.06.2021 am #hodl ~105.085”, a spus Saylor luni dimineață.

Nu toată lumea a fost impresionată de anunțul făcut. Câțiva oameni ca Peter Schiff au făcut câteva comentarii.

„Este destul de bearish că ați cumpărat deja tot acel bitcoin, iar prețul a continuat să scadă oricum”, a răspuns Schiff la tweet-ul lui Saylor de luni.

„Gândiți-vă unde ar fi prețul bitcoin astăzi dacă Elon Musk, Michael Saylor, Barry Silbert și toate celelalte elite bitcoin și prietenii lor din mass-media financiară nu și-ar fi petrecut ultimele șase luni convingând investitorii de retail și instituționali să-și cumpere jetoanele fără valoare”, a spus Schiff cu o zi înainte, pe măsură ce prețul bitcoin a început să scadă.

„Întrebare:având în vedere media prețurilor și efectul de levier care au crescut care este profilul de risc / consecința dacă bitcoin ar scădea sub prețul mediu de deținere?”, a întrebat Sven Henrich.

Când cineva l-a întrebat pe Henrich dacă alegerea lui Saylor s-a dovedit a fi un pariu bun, acesta a detaliat în continuare.

„Nu spun că se înșală. Doar întreb care este profilul de risc dacă prețul scade sub prețul mediu de deținere”, a răspuns el, conform News.bitcoin.com.

Robert Kiyosaki, despre Bitcoin: „Cea mai mare bulă. Aștept să fie 24.000$”

Distribuie: