Claudia Pătrășcanu vrea să îl distrugă pe Gabi Bădălău. Ce decizie a luat?

claudia patrascanu distruga gabi badalau
Claudia Pătrășcanu este pregătită să îl distrugă pe Gabi Bădălău așa că a pregătit o nouă lovitură pentru afacerist, în legătură cu copiii.

Claudia Pătrășcanu vrea să îl distrugă pe Gabi Bădălău și i-a pregătit o nouă lovitură.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au devenit soț și soție în urmă cu 5 ani. Recent, cântăreața și-a anunțat fanii că urmează un divorț.

În urma mai multor certuri, cei doi nu au reușit să ajungă la un acord, așadar, s-au adresat Instanței.

Subiectul principal al certurilor au fost chiar cei doi copii ai lor.

La momentul actual ei se află în grija mamei, dar Gabi Bădălău și-ar dori să preia custodia lor.

Claudia Pătrășcanu vrea să îl distrugă pe Gabi Bădălău și i-a pregătit o nouă lovitură

Acum, Claudia Pătrășcanu vrea doar să divorțeze mai repede pentru a scăpa de numele „Bădălău”. Ea și-a dori ca și copiii săi să-i poarte numele.

„Nu am niciun regret, nu mai eram liniștită în acea căsătorie. Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva! Voiam ca și micuții mei să îmi poarte numele, însă nu se poate”, a declarat Claudia Pătrășcanu, conform Romaniatv.

Citește și: Gabi Bădălău pierde custodia copiilor? Test antidrog în divorțul anului

Gabi Bădălău vrea să-i facă plângere penală soției sale. L-a șantajat!

„O să-i fac plângere penală. Claudia mă șantajează cu copiii. Acum câteva luni am primit o hârtie în care Claudia îmi cere 15.000 de euro şi un apartament, plus cheltuieli cu școala copiilor”, a continuat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

Afaceristul a mai declarat că soția lui vrea să obțină custodie exclusivă asupra celor doi copii pe care îi au împreună, motiv pentru care la ultima „vizită” de la tribunal, i-a cerut să facă un test antidrog.

„Am înțeles că ea ar vrea custodie exclusivă, de aceea mă acuză că sunt traficant. Luni am programare la IML să fac testul antidrog. În nici un caz nu pot să-i dau 15 000 de euro, eu consider că-i ajung 2000-3000 de euro. Eu plătesc tot, școala copiilor, tot.

Veniturile mele legale nu sunt așa de mari ca să-i dau 15.000 de euro. La cum se poartă acum, cred că s-a măritat cu mine pentru bani”, a mai spus Gabi Bădălău, conform RomaniaTV.

Distribuie: