Cele mai originale mesaje și urări de Florii! Surprinde-i pe cei dragi!

mesaje Florii
Cele mai originale mesaje și urări de Florii pentru cei dragi. Cu siguranță aceste mesaje vor aduce bucurie în sufletele celor sărbătoriți.

Iată cele mai frumoase mesaje și urări de Florii pe care le putem trimite celor dragi.

Cu siguranță cu toții avem de sărbătorit o „Floare” duminica viitoare. Din păcate, din cauza pandemiei, cei mai mulți dintre noi nu ne putem revedea cu cei sărbători.

Cu aceste mesaje, mai mult ca sigur le vom aduce un zâmbet pe buze.

De cele mai multe ori putem fi lipsiți de inspirație și ne dorim să-i surprindem cu o urare originală pe cei dragi. Așa că ne-am gândit să vă inspirăm cu câteva mesaje pentru persoanele dragi nouă.

Cele mai originale mesaje și urări de Florii pentru cei dragi

„ Cel mai frumos drum este drumul vieții tale! Este important ca întotdeauna să-ți păstrezi sufletul curat, gândurile bune aproape și nu uita niciodată să zâmbești! La mulți ani!”

„Cu ocazia Floriilor, îți doresc ca drumul tău în viață să fie presărat doar cu fericire, sănătate și iubire! Întotdeauna să privești sus și să te bucuri de frumusețile vieții! La mulți ani!”

„Tu ești cea mai frumoasă floare de pe Pământ! Astăzi, de ziua ta, îți urez să fii sănătoasă și cea mai fericită! La mulți ani!”

„Astăzi, de ziua ta, îți urez să înveți de la fiecare floare să iubești și să-i luminezi pe cei din jur! Surprinde-i pe toți cu zâmbetul tău tandru! La mulți ani!”

„În această zi de sărbătoare, îți urez să ai parte de multă bogăție sufletească și multă sănătate! În fiecare zi, să fii la fel de fericită ca astăzi! La mulți ani!”

„Cerul se înseninează de fiecare dată când păşeşti afară, vântul adie domol, iar păsările ciripesc de îndată ce te văd pe tine! La Mulţi Ani, floarea mea iubită!”

Citește și: Mesaje de Sfântul Ion. Cele mai haioase și frumoase urări pentru 7 ianuarie

„Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!”

„Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulți ani!”, scrie Alba24.

Distribuie: