Cătălin Moroșanu dă de pământ cu Zanni: „E important şi caracterul!”

Cătălin Moroșanu zanni
Cătălin Moroșanu îl critică pe Zanni după ce acesta a ieșit din competiția Survivor. Luptătorul spune că nu-i place caracterul acestuia.

Cătălin Moroșanu critică caracterului lui Zanni imediat după ce a părăsit concursul Survivor România.

Celebrul luptător de kickboxing susține faptul că este dezamăgit de caracterul unui participant al emisiunii. Se pare că luptătorul a fost nemulțumit de comportamentul lui Zanni în timpul concursului.

Totodată acesta le felicită pe colegele sale din concurs susținând că competiția pentru ele a fost mult mai grea decât pentru un bărbat.

Cătălin Moroșanu dă de pământ cu Zanni

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția în urma unei accidentări grave la genunchi. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar la scurt timp prezentatorul emisiunii a anunțat plecarea lui Moroșanu.

Luptătorul povestește despre această experiență fiind una grea, mai ales că a fost dezamăgit de caracterul unor coechipieri. Acesta spune că experiența a fost una grea, mai mult din cauza oamenilor cu care a locuit și mai puțin din cauza traseelor.

„Nu a fost niciodată vorba de alimentaţie, eu sunt obişnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo. La un moment dat au picat măştile şi când vedeai caracterul unora, nu-ţi mai venea să-i mai susţii.

Nu e stilul meu! Când vezi aşa oameni îndoelnici, ţi se ia. Mă bucur din toată inima că-s acasă, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu!

Cătălin Moroșanu: „În zilele libere zici că eram la puşcărie„

Cel mai greu a fost să locuieşti cu oamenii, nu traseele. În zilele libere zici că eram la puşcărie. Era ziua fetiţei mele pe 16 februarie şi am uitat! Stăteam şi săpam un wc.

Experienţa asta a fost cea mai grea dintre toate show-urile! Am vrut să slăbesc să fiu bun pe traseu, eram bătrânel, puţin plinuţ. Am avut 97 când am plecat. De când am venit acasă m-am îngrăşat 5 kilograme, am băgat ca MiG-ul”, a spus Cătălin Moroșanu.

„Andreea Antonescu nu era sportivă, dar avea un super caracter, pe mine m-a încurajat!

Şi uite că nu a rămas în concurs. Cei care au rămas acum sunt egali din punct de vedere sportiv. Dar e important şi caracterul. Nu-mi place Zanni.

Nu am putut să accept caracterul lui! Ştiu că Velea îl susţine. Îi dau un mesaj lui Velea: vezi ca o să crească copiii ăştia, o să facă dinţi şi o să te muşte! Nu înseamnă că dacă eşti crescut la casa de copii, îţi dă cineva dreptul să te comporţi aşa.

Pe Elena o văd în finală, îmi place caracterul ei. Fetele au dereglări homonale. Nu au avut ciclu de când au venit. Pentru femei e cruntă aceasta competiţie. Femeile sunt nişte eroine”, a adăugat Moroșanu, conform RomâniaTV.

Distribuie: