Bromania, prins băut și drogat la volan în Brașov?! De ce a șters filmările de pe Instagram?

bromania baut drogat volan brasov
Bromania, băut și drogat la volan în județul Brașov? Vloggerul Matei Dima ar fi fost prins de poliție în timp ce conducea băut.

Conform jurnaliștilor de la Antena3, Bromania, pe numele său real Matei Dima, ar fi fost prins băut și drogat la volan, în timp ce conducea pe un drum din județul Brașov.

Jurnaliștii susțin că duminică, 21 martie 2021, în jurul ore 15:30, Bromania a fost oprit în trafic pe un control de rutină.

Acesta conducea pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov, județul Brașov.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, ar fi fost testat cu aparatul DrugTest. Rezultatul, conform jurnaliștilor Antena3, ar fi fost pozitiv.

Ulterior, Matei Dima ar fi fost condus la un centru medical pentru prelevarea de probe biologice.

Aceasta este o procedură tipică pentru depistarea exactă a substanței psihoactive din organism.

„În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, scriu jurnaliștii mai sus menționați.

Bromania, prins băut și drogat la volan în Brașov?!

Marele producător al filmului Miami Bici, în care a jucat alături de Codin Maticiuc, pare a fi protagonistul unui eveniment.

Acesta, întradevăr, pare să se fi aflat în Brașov în timpul zilei de duminică.

Judecând după postările sale de pe Instagram, acesta se afla în jurul orei 14:00 – 15:00 în Brașov.

Au existat două postări pe Instagram, mai exact pe Instastory.

În prima postare este filmat drumul spre munte din spatele volanului unui bolid de lux marca Mercedes Benz.

bromania instastory sters 2

După cum se poate vedea în captura de ecran realizată la ora 17:53, duminică, Matei Dima se îndrepta spre munte, mai exact spre un hotel numit Aurelius Împăratul Romanilor Hotel, hotel situat în județul Brașov.

De asemenea, conform afișajului bordului, acesta a depășit și viteza maximă legală. Conform vitezometrului, automobilul se deplasa cu viteză de 129 km/h, într-o zonă cu limita maxima de 100 km/h, lucru vizibil și pe bord (n.r. mașina este echipată cu cameră de citire a semnelor de circulație, întrucât afișează limita de viteza în bord, conform segmentului de drum pe care se află).

Ulterior, vloggerul a mai făcut o postare de același gen.

bromania instastory sters

În cea de-a doua sa postare, putem estima că vloggerul deja se afla pe raza județului Brașov. Aceste imagini nu îl incriminează în niciun fel pe vlogger, dar demonstrează că se afla în județul Brașov.

De asemenea, trebuie să menționăm că aceste două postări AU FOST ȘTERSE ULTERIOR de pe Instagram.

Răspunsul lui Bromania după acuzațiile că ar fi condus beat și drogat

Distribuie: