Brașov: reduceri mari pentru oamenii vaccinați anti-Covid-19

brașov reduceri vaccinați anti-covid-19
Oamenii din Brașov care sunt vaccinați anti-Covid-19 pot primi reduceri mari la restaurante dacă prezintă dovadă vaccinării anti-Covid-19.

Oamenii din Brașov care sunt vaccinați anti-Covid-19 vor primi reduceri de preț la mai multe restaurante.

Singura „regulă” este să prezinte dovada vaccinării.

Administratorii mai multor restaurante au decis acest lucru. Pentru a promova campania de vaccinare, aceștia oferă reduceri de 10% pentru cei care sunt vaccinați anti-Covid-19.

De asemenea, aceiași administratori vin și cu o propunere pentru Guvern.

Ei vor ca restaurantele să rămână deschise chiar dacă rata de incidență depășește 3%. Acest lucru va fi valabil doar pentru cei vaccinați.

Industria HoReCa a avut foarte mult de suferit din cauza pandemiei Covid-19. Toate afacerile din industrie au fost închise pe perioada stării de urgență și nu numai. Pierderile sunt colosale.

Un astfel de proiect ar putea proteja afacerile mai mici care depind de un flux continuu de clienți pentru a supraviețui.

Reduceri pentru cei vaccinați anti-Covid-19 care vor să ia masa în Brașov

Administratorii din HoReCa sunt hotărâți să implementeze acest sistem. Relativ simplu, cei vaccinați vor avea o reducere de 10% din totalul notei de plată.

Se urmărește încurajarea populației să se vaccineze. Proprietarii de afaceri situate în piața Sfatului susțin această inițiativă. De altfel, este și un mod de responsabilizare.

Cei care iau masa în oraș, cel mai probabil iau și contact cu multe persoane. Ceea ce duce la creșterea riscului de răspândire a Coronavirus.

Mai mult de atât, Horeca Brașov vrea să propună guvernanților ca restaurantele să fie deschise celor care s-au vaccinat, chiar dacă rata incidenței trece de 3 la mie.

Această măsură i-ar motiva și mai mult pe cei care nu s-au vaccinat, să o facă, arată Antena3.

Reamintim că rata de incidență a scăzut sub 3% în Capitală cu doar câteva săptămâni în urmă. Astfel, Capitala a ieșit din scenariul roșu și a intrat în cel Galben.

De asemenea, menționăm și că numărul de cazuri de Covid-19 din ultima perioadă s-a menținut destul de scăzut.

Distribuie: