Boss-ul de la JPMorgan nu crede în Bitcoin: „Nu are nicio valoare”

jpmorgan bitcoin valoare
CEO-ul băncii JPMorgan nu crede absolut deloc în Bitcoin și susține că cripto moneda adorată de milioane de oameni nu are nicio valoare.

Boss-ul de la JPMorgan nu crede în Bitcoin: „Nu are nicio valoare”.

CEO-ul băncii globale de investiții JPMorgan, Jamie Dimon, spune că bitcoin este „lipsit de valoare”, întrebându-se dacă oferta de bitcoin este de fapt limitată.

El a mai precizat că blockchain-ul și stablecoins-ul pot fi reale, subliniind că guvernele vor reglementa industria.

CEO-ul JPMorgan, Jamie Dimon, și-a reiterat luni poziția anti-bitcoin în cadrul reuniunii anuale a Institutului de Finanțe Internaționale (IIF) 2021, care a avut loc recent.

„Blockchain-ul poate fi real, stablecoins pot fi reale”, a spus Dimon.

Boss-ul de la JPMorgan nu crede în Bitcoin: „Nu are nicio valoare”

„Indiferent de ceea ce crede cineva din sală, nici de ceea ce crede orice liberal, nici de ceea ce crede cineva despre asta, guvernul o va reglementa”.

El a argumentat mai departe: „Personal, cred că Bitcoin nu are nicio valoare”.

Dar, „Nu vreau să fiu purtător de cuvânt. Nu îmi pasă. Nu contează pentru mine”, a adăugat el.

Cu toate acestea, șeful JPMorgan a subliniat: „Clienții noștri sunt adulți. Nu sunt de acord. Asta fac piețele, așa că dacă vor să aibă acces să-și cumpere bitcoin, nu-i putem împiedica, dar le putem oferi acces legitim, cât mai curat posibil”.

CEO-ul JPMorgan a fost mult timp un sceptic în legătură cu bitcoin.

La începutul acestei luni, el a spus că bitcoin nu are nicio valoare intrinsecă, iar autoritățile de reglementare vor „reglementa iadul din el”.

Câți Bitcoin există, de fapt, pe piață?

În luna mai, el a sfătuit oamenii să „stea departe” de cripto monedă. În ciuda poziției anti-cripto a lui Dimon, JPMorgan oferă în prezent mai multe investiții în cripto monede clienților.

„Voi provoca grupul la un alt lucru: de unde știi că se termină la 21 de milioane? Ați citit cu toții algoritmii? Voi toți cred asta? Nu știu, am fost întotdeauna un sceptic de chestii de genul asta”, a spus el conform News.bitcoin.com.

Mulți oameni preluat de pe Twitter declarația lui Dimon despre rezerva totală de BTC.

Distribuie: