ANM, vremea nu se îndreaptă până la Paște. Meteorologii au făcut anunțul

ANM vremea Paște
Specialiștii de la ANM anunță că vremea se va menține rece până la Paște. Temperaturile vor fi mai scăzute decât normalul acestei perioade.

ANM anunță cum va fi vremea până la Paște. Se pare că aceasta nu se va încălzi până atunci.

Meteorologii de la ANM anunță că temperaturile vor crește ușor după Paște. Chiar dacă cantitățile de precipitații  ajung la normalul perioadei, temperaturile se vor menține sub normalul acestui interval.

ANM, vremea până la Paște

În săptămâna 19.04.2021 – 26.04.2021, temperaturile se vor menține mai mici decât normalul acestei perioade în toată țara. În zona intracarpatică, temperaturile se vor menține mult mai scăzute.

Precipitațiile pot apărea izolat în toată țara. Acestea vor fi mai accentuate în zona extracarpatică și în zona muntoasă a țării. Totodată, precipitații mai însemnate vor fi în zona sud-estică a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021. Pe parcursul acestei săptămâni, temperaturile o să mai crească, dar nu ating media normală a acestei perioade.

Precipitațiile vor ajunge la normal pentru acest interval în toate regiunile țării.

Cum va fi vremea după Paște?

În săptămâna 03.05.2021 – 10.05.2021, se pare că temperaturile vor ajunge la normalul acestei perioade pe întreg teritoriu României.

Precipitațiile nu vor fi însemnate la nivelul întregii țări.

În săptămâna 10.05.2021 – 17.05.2021, temperaturile medii vor fi aproape de normalul perioadei în toată țara.

Cantitățile de precipitații care sunt estimate sunt cele normale perioadei la nivelul întregii țări.

Vremea duminică, 18.04.2021

Vremea se va înrăutăți. În cea mai mare parte a zile, aceasta va fi închisă. Temperaturile vor fi mult mai mici decât normalul acestei perioade.

În majoritatea regiunilor, se vor semnala precipitații. Temperaturile nu vor urca mai mult de 15 grade. Izolat, cantitatea de apă poate fi mai mare.

La munte, se vor semnala unele intensificări ale vântului și precipitații mixte.

Există posibilitatea ca în unele regiuni să apară ceața.

În Capitală, situația este la fel ca în restul țării. Temperaturile vor scădea, iar în prima parte a zilei vor fi precipitații.

Temperaturile se vor situa în intervalul 6-12 grade Celsius, conform ANM.

Distribuie: