Andi Manciu, demisie de la șefia Grupului de Comunicare Strategică. A renunțat la tot

andi manciu demisie grupului comunicare strategica
Încă o demisie de răsunet în România: secretarul de stat Andi Manciu pleacă de la șefia Grupului de Comunicare Strategică.

Încă o demisie grea în echipa premierului Florin Cîțu: secretarul de stat Andi Manciu și-a anunța plecarea de la șefia Grupului de Comunicare Strategică.

Funcția va fi eliberată începând cu data de 1 mai, a anunțat Andi Manciu pe Facebook.

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai.

S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale.

O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo.

Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate.

Vreau să le mulțumesc celor care mi-au acordat încredere. Sper că tot ce am făcut le-a răsplătit această încredere.

Am pus toată energia și priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine. În condițiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final.

Andi Manciu, demisie de la șefia Grupului de Comunicare Strategică

Sunt mulțumit. Las ceva în urmă în privința modului în care se realizează comunicarea guvernamentală. Lucruri care nu pot fi întoarse. Dar pot fi duse doar mai departe.

Le transmit aprecierea mea celor din Direcția de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ținut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este așa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcționeze, și prea puțini le realizează sau apreciază eforturile”, scrie Manciu pe Facebook.

Andi Manciu este șeful departamentului de comunicare al PNL din primăvara lui 2015.

Anterior, el a fost jurnalist cu experiență preponderent pe domeniul politic, în redacțiile Realitatea TV (2006 – 2007), Evenimentul Zilei (2007 – 2009), NewsIn (2009 – 2012), B1 TV (2012) și Mediafax (2012 – 2015), scrie RomaniaTV.

Distribuie: